Üzenetküldés és segélykérés bárhonnan: ZOLEO

2024. október 14.
Címkék :

Bármerre viszik is a kalandjai, az elérhetőség és a segítségkérés lehetősége vészhelyzet esetén elengedhetetlen.

Ez különösen olyan területeken fontos, ahol nincs mobilhálózati lefedettség. Képzelje el, hogy a Jón-tengeren hajózik, átkel a Vizcayai-öblön, vagy élvezi a nyugalmat egy festői görög sziget horgonyzóhelyén. Közben pedig a Zoleo műholdas kommunikátor segítségével mindig kapcsolatban maradhat a külvilággal. Ez a tenyérnyi, könnyű eszköz bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonjához, az Iridium műholdhálózaton keresztül küld és fogad üzeneteket a világ bármely pontjáról – azaz a kapcsolat globális.

Kétirányú üzenetküldés

A Zoleo alkalmazás egyszerűvé és zökkenőmentessé teszi a kétirányú üzenetküldést. Az üzenetek a mobil/wifi hálózaton keresztül is elküldhetők, ha ilyenek rendelkezésre állnak.

Dedikált SMS-szám és e-mail-cím

A Zoleo minden felhasználónak dedikált SMS-számot és e-mail-címet biztosít. Ez megkönnyíti a kapcsolattartást akkor is, ha nem elérhető a telefonszámán vagy az e-mail-címén.

Helymegosztás és nyomkövetes

Egyszerűsítse a kommunikációt szeretteivel a helymegosztás és nyomkövetes funkcióval, amely lehetővé teszi pontos koordináták és kattintható linkek megosztását a Zoleo Track segítségével! Ezzel extra biztonságot élvezve utazása során.

Vészhelyzeti riasztások

A Zoleo SOS-gombjával vészhelyzet esetén gyorsan riasztást küldhet a Global Rescue által támogatott segélyszolgálatnak. Az alkalmazás progresszív SOS-frissítéseket is biztosít, amelyek tájékoztatják Önt a mentés állapotáról.

Orvosi segítségnyújtás

Hozzáférés nem sürgős orvosi tanácsokhoz és támogatáshoz, amely akkor is megnyugtató tudatot biztosít, amikor Ön távol van a parttól.

Időjárás-előrejelzés

Az AerisWeatherrel együttműködve a Zoleo pontos, helyspecifikus időjárás-előrejelzést nyújt, lehetővé téve a magabiztos útvonaltervezést és biztosítva, hogy minden körülményre felkészült legyen.

Megosztás

A Zoleo adatait egyszerűen megoszthatja kollégáival vagy barátaival, csak válassza le a bluetooth kapcsolatot, és kérje meg az új felhasználót, hogy töltse le, majd telepítse az ingyenes alkalmazást.

Kompakt és strapabíró kialakítás

A Zoleo kompakt, porálló, ütésálló és vízálló, így megbízható tengeri környezetben is. Akár 200 óra aktív használattal és 2000 óra készenléti idővel folyamatos működést biztosít a hosszabb hajózási expedíciók során is.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!