Hajós naplemente-túrák Budapesten: elindult a Sunset Cruise-sorozat

2024. szeptember 29.
Címkék :

Az idei szezon egyik legizgalmasabb attrakciója, a Sunset Cruise – Őszi hajójárat, hivatalosan is elindult, és egyedülálló lehetőséget kínál, hogy a Dunáról csodáljuk meg a város nevezetességeit.

A Sunset Cruise egy felejthetetlen, 1 órás hajókirándulás, amely a Duna-part látványosságai, például a Parlament, a budai vár és a Lánchíd mellett halad el. A túra a Vigadó téri 5-ös hajókikötőből indul minden nap, több különböző időpontban, hogy mindenki számára ideális legyen. Az indulások időpontja 19, 20 és 21 óra, péntek és szombat este pedig 20.30-kor is megy egy járat.

Ez a hajókirándulás tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének egy különleges élménnyel gazdagodni. Legyen szó egy romantikus estéről, baráti kikapcsolódásról, vagy egy üzleti rendezvény utáni pihenésről, a Sunset Cruise mindenkit lenyűgöz.

A túra nemcsak a gyönyörű kilátásról szól, hanem a tartalmas információkról is. A hajózást kísérő, 11 nyelven elérhető wifi audioguide segítségével a vendégek részletesen megismerhetik a nevezetességek történetét és jelentőségét. A kényelmes hajóút során Budapest panorámája teljesen új megvilágításba kerül, ahogy a naplemente fényeiben fürdik.

A túra ideális választás minden korosztály számára. A felnőttek számára a jegy ára 6000 forint, míg a diákok és a gyerekek számára kedvezményes, 5000 forintos jegyárat biztosítanak. A 2 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes, és iskolai csoportok számára előzetes regisztrációval mindössze 2000 forint/fő áron elérhető a program.

A jegyeket előre lefoglalhatják online, a megadott időpontok közül választva, de a Vigadó tér 5. szám alatt található Mahart-Passnave jegypénztárban személyesen is megvásárolhatók.

További részletek megtalálhatók ide kattintva.

fotók: ulysses.travel, sundaybyshane.com, budapestadventures.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!