Meglepetés a balatoni kompon

mikulas-e1474107168926A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) társadalmi felelősségvállalása jegyében az idei ünnepi időszakban is nagy figyelmet fordít a jótékonykodásra és a gyermekekre.

A dolgozók körében cipősdobozgyűjtési akciót hirdettek, az így összegyűlt ajándékokat december 3-án, az első balatoni Mikulás Hajó indulása előtt személyesen adta át a Bahart a Mikulásgyár képviselőinek, akik eljuttatják azokat a rászorulóknak.

mikulas-2016-1

„A Mikulásgyár minden évben közel 200 ezer embernek tud segíteni a decemberi időszakban összegyűlt adományokból, elsősorban tartós élelmiszer, gyógyszer és játék kerül a szervezethez. A Mikulásgyár részéről nagy örömmel fogadtuk el a felkérést az adományok átvételére” – foglalta össze Éskovács Péter, a Mikulásgyár sajtófőnöke a szombati akciót.

mikulasgyar

„A Bahart az idén első alkalommal indította el a gyerekeknek szóló Mikulás hajót, amelynek stílusosan a Szent Miklós hajó biztosított helyszínt december első szombatján. A zenés, interaktív program végén a Mikulás minden gyermeket ajándékkal jutalmazott” – mondta el Dónucz László, a társaság értékesítési és forgalmi igazgatója.

Santa Claus with checklist, portrait, close-up

December 6-án a Szántódrév és Tihanyrév között egész évben üzemelő kompokon a Bahart kis mikulásajándékkal köszöntötte az autósokat. A Balaton két partja között 12 éve nem látott számú utast szállított az idén a társaság, több mint 1,1 millió főt. A téli időjárás ellenére is biztonságosan, meghirdetett menetrend szerint járnak a kompok, csak extrém hideg időjárás, 8 cm-nél vastagabb jég esetén szünetel a szolgáltatás.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!