Várnak a Valentin-napi fürdős élmények

2024. február 13.
Címkék :

A Valentin-nap jegyében országszerte éjszakai fürdőzésekkel, szaunaszeánszokkal, akciókkal, csomagajánlatokkal, zenés programokkal várják a fürdőzőket.

Berekfürdő: jelentős kedvezményt kínál február 12. és 15. között a Berekfürdői Gyógyfürdő. Két darab, egész napos belépőjegy vásárlása esetén 50 százalékos árengedményt biztosítanak a teljes árból.

Bükfürdő: Páros Élmények Hónapját hirdetett a Bükfürdő Thermal & Spa. Ezt azt jelenti, hogy egy csomagajánlatot kínálnak, ami két felnőtt fürdőbelépő mellett két Funcity-mozijegyet is tartalmaz. A február 29-ig megvásárolható csomag ára 15 ezer forint.

Eger: február 14. és 17. között a Török Fürdőben a 25 perces páros masszázs 18 ezer forintért vehető igénybe. Február 16. és 18. között pedig a szaunaszeánszokkal is igazodnak ehhez a tematikához.

Esztergom: február 17-én Valentin-napi éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget Élményfürdőben. Erre az estére 13 szaunaszeánsszal is készülnek. A fürdőzés 20 órától éjjel 1-ig tart.

Göd: Valentin-napi éjszakai fürdőzés lesz február 14-én a Gödi Termálstrandon. A 20-tól 24 óráig tartó fürdőzésre ingyenes a belépés azoknak, akik párban érkeznek és legalább az egyikük gödi lakos. Továbbá a Bálintok és a Valentinok is ingyen vehetnek részt a fürdőzésen. Egyéb esetben a belépő ára 3000 forint.
Hajdúnánás: február 16-án „Love Party” néven rendeznek szaunaszeánszokkal egybekötött zenés éjszakai fürdőzést a Hajdúnánási Gyógyfürdőben.

Hajdúszoboszló: Valentin-napi szaunaszeánszok lesznek február 14-én az Aqua-Palace Élményfürdőben. Ráadásul ezen a napon a privát fürdő és a relax szoba 50 százalékos érengedménnyel vehető igénybe.

Igal: Valentin-napi romantikus hétvége lesz február 17-én és 18-án az Igali Gyógyfürdőben. Kedvezményes csomagajánlattal készülnek a hétvégére, ami 2 napi belépőt, 2 illóolajos masszázst tartalmaz 12 400 forintos áron. Ezen felül szombat délután zenés fürdőzés lesz a kinti termálmedencénél, valamint mindkét nap tematikus szaunaszeánszokat is tartanak.

Leányfalu: a Valentin-nap jegyében tartanak éjszakai fürdőzést február 16-án és 17-én a Leányfalui Termálfürdőben. Szombaton DJ biztosítja majd a zenét az esti program idején.

Magyarhertelend: február 16-án a Valentin-nap jegyében rendeznek szauna napot a Hertelendi Termálfürdőben.

Makó: Valentin-hétvége lesz a Hagymatikum fürdőben február 17-én és 18-án. A vendégek kedvezményes áron – 9500 forint/2 fő – vehetnek részt páros masszázson.

Mezőkövesd: nem túl gyakoriak az éjszakai fürdőzések a Zsóry Gyógyfürdőben, ezért is lesz jó lehetőség február 17., szombat, amikor Valentin-napi fürdőzést rendeznek. A 19:30-tól éjfélig tartó fürdőzés idején DJ gondoskodik a jó hangulatról, nyitva lesz a fedett élményfürdő, a fedett gyógyfürdő, a szaunavilág és masszázst is igénybe vehetnek a vendégek.

Mórahalom: február 14. és 28. között érvényes a Mórahalmi Gyógyfürdő „szerelmes szerda” kedvezménye. Szerdánként a párok 1 darab teljes árú napi belépővel vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.

Miskolctapolca: február 14-én, a Valentin-nap alkalmából rendhagyó nyitvatartással várja a fürdőzőket az Ellipsum Élményfürdő. Ez azt jelenti, hogy 12 órától 22 óráig lesznek nyitva, azaz esti fürdőzésre is lehetőség nyílik. Sőt, február 17-én, szombaton a Valentin-nap jegyében tartanak éjszakai fürdőzést 19:30 és 23:30 között.

Nyírbátor: február 16-án Valentin-napi éjszakai fürdőzés lesz a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben. Az este folyamán szaunaszeánszok is lesznek. Az esti belépő ára 3000 forint, 2 fő esetében viszont – kedvezményesen – 5000 forint. A fürdőzés 20 órakor kezdődik és éjjel 1-ig fog tartani.

Orosháza-Gyopárosfürdő: február 14-én „egyet fizet, kettőt kap” akció lesz érvényes a páros masszázsokra. Február 17-én pedig Valentin-napi szaunaszeánszokat tartanak.

Pápa: Valentin-napi wellnessakciót hirdetett a Várkertfürdő. Február 12. és 18. között a kádfürdő, páros masszázs, beauty duó és Anna Júlia wellnessprogramok mellé pezsgőbekészítést adnak ajándékba.

Ráckeve: számos Valentin-napi ajánlata van az Aqua Land Termálfürdőnek. Többféle, díszdobozban megvásárolható ajándékcsomagot állítottak össze. Ezek különféle termékeket és szolgáltatásokra szóló ajándékutalványt tartalmaznak. Érdemes megnézni a teljes listát a fürdő weboldalán. Ezen felül a Mediterrán Bisztró és a Tókert Csárda február 14-re Valentin-napi ételkülönlegességekkel készül. Mindezeken túl február 14-én a vitalizációs szaunaest keretein belül romantikus, Valentin-napi szaunaestet tartanak.

Sárvár: Valentin-napi zenés éjszakai fürdőzés lesz február 17-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A fürdő éjjel 1-ig, a szaunavilág fél 1-ig lesz nyitva. Az esti belépő ára 3800 forint, a napijegyek mellé 1900 sforintba kerül a kiegészítő jegy, a szaunavilágba szóló belépő ára pedig 2300 forint.

Szeged – Anna Fürdő: február 14-én 20:30 és éjfél között éjszakai fürdőzést rendeznek, valamint szaunaszeánsszal is készülnek erre az estére.

Tamási: február 14-én „szerelmesek napja” lesz a Tamási Termálfürdőben. Romantikus fürdőzéssel, szaunázással készülnek erre a napra, ami akár ebéddel, vacsorával is összeköthető.

Tiszaújváros: programot és akciót is tartogat Valentin-napra a Tiszaújvárosi Gyógyfürdő. Február 17-én hab- és lufipartyval, fényshow-val egybekötött éjszakai fürdőzést rendeznek. A 20:15-től éjfélig tartó zenés fürdőzésre 3900 forintba kerül a belépő. Ezen felül február 14-én mindenki 25 százalékos kedvezményt kap a belépőjegy árából.

Vásárosnamény: február 17-én Valentin-napi éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A habpartys fürdőzés 20:30-kor kezdődik és 0:30-ig tart. Az esti belépő ára 2500 forint.

(termalonline.hu)

fotók: visiteger.com, lakaskultura.hu, hungarospa.hu, zsory-furdo.hu, sessionhotel.hu, kirandulastervezo.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!