Új kikötőt nyit a D-Marin Olaszországban

2024. augusztus 18.
Címkék :

A D-Marin bejelentette, hogy megvásárolta a La Spezia neves szuperjachtkikötőjét, a Porto Mirabellót, 407 kikötőhellyel bővítve a csoport olasz portfólióját.

A Porto Mirabello a D-Marin hatodik kikötője Olaszországban, akár 140 méter hosszú szuperjachtok fogadására is alkalmas. Saját hajóépítő üzemmel és 160 tonnás mozgódaruval büszkélkedhet, így a helyszínen tudnak elvégezni számtalan karbantartási és javítási munkát. További szolgáltatásai között olyan tételek szerepelnek, mint helikopterleszálló, úszómedence, spa, edzőterem, előkelő éttermek, hajófeltöltési és portaszolgálat. A D-Marin szerint az akvizíció számos fejlesztés lehetőségét hordozza magában, a cél a még személyre szabottabb ügyfélkezelés.

„Porto Mirabello figyelemre méltó kiegészítője portfóliónknak – nyilatkozta Oliver Dörschuck, a D-Marin vezérigazgatója. – Kiváló infrastruktúrája és stratégiai elhelyezkedése tovább bővíti mediterrán kínálatunkat, lehetővé téve számunkra, hogy páratlan kikötői élményeket nyújtsunk Olaszország egyik legszebb tengerparti környezetében.”

A hír nem sokkal az után érkezett, hogy elfogadták a D-Marin ajánlatát a Côte d’Azur-i Camille Rayon kikötőre, amelyet a csoport a következő 25 évben 52 millió euróért tervez felújítani és átalakítani.

(forrás: boatinternational.com, fotók: esys.org, globalsuperyachtmarketing.com, marinatips.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!