Tovább bővíti mediterrán kikötői hálózatát a D-Marin

A D-Marin török kikötőüzemeltető cég három marinával bővítette portfólióját a Marinas del Mediterráneo spanyol csoporttal kötött új partnerség keretében.

A Puerto Deportivo de Estepona, a Puerto Marina La Duquesa és a Puerto Marina del Este lesz az első spanyol kikötő, amely csatlakozik a D-Marin nemzetközi hálózatához, és ezer kikötőhellyel bővítik a csoport meglévő portfólióját.

Mindegyik új egység része lesz a D-Marin 10 millió eurós beruházási csomagjának, amely az ügyfélélmény javítását szolgálja különböző innovációkkal. Jose Carlos Martin, a Marinas del Mediterráneo alapítója szerint nem volt nehéz meghozni azt a döntést, hogy partnerségre lépjenek a D-Marinnal: „Egyformán törekszünk arra, hogy ne csak teljesítsük, de felül is múljuk ügyfeleink elvárásait. Különösen igaz ez a digitális szolgáltatások terén.”

Oliver Dörschuck, a D-Marin vezérigazgatója hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy partnerségre léphettünk a Marinas del Mediterráneóval, és alig várjuk, hogy a D-Marin-élményt eljuttassuk új ügyfeleinkhez a Földközi-tenger nyugati részére. Elkötelezettek vagyunk a szükséges beruházások mellett, hogy a legjobb élményt nyújthassuk ügyfeleinknek a szabadidő eltöltéséhez – méghozzá a legszebb helyeken.”

A törökországi székhelyen működő D-Marin jelenleg 16 kikötőt üzemeltet Horvátországban, Törökországban, Montenegróban, Görögországban, az Egyesült Arab Emírségekben és Olaszországban, a spanyolországi bővítés pedig újabb mérföldkő az általános terjeszkedési stratégiában. A bejelentés mindössze néhány hónappal az után történt, hogy a D-Marin a Velence melletti Punto Faro Marina megvásárlásával belépett az olasz piacra.

(forrás: Boat International, fotók: marinasdeandalucia.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!