Arany Horgonyt kapott a D-Marin összes törökországi kikötője

A D-Marin bejelentette, hogy valamennyi törökországi kikötője – Didim, Turgutreis és Göcek – elnyerte az Arany Horgony minősítést.

Didim ötödik, Turgutreis hetedik alkalommal kapta meg a minősítést. A The Yacht Harbour Association és a Marina Industries Assocation által közösen kezelt Gold Anchor az egyik legmagasabb elismerés a kikötőüzemeltetés terén.

„Nagyon örülünk, hogy törökországi kikötőinket Arany Horgonnyal ismerték el – mondta Dean Smith, a D-Marin kereskedelmi vezetője. – Az akkreditáció világszerte széles körben elismert, pozitív üzenetet sugároz mostani és leendő ügyfeleink számára, valamint jelzést ad arról, hogy milyen szintű szolgáltatásokra és létesítményekre számíthatnak tőlünk.”
A didimi kikötő az egyik legnagyobb jachtkikötő és hajógyári létesítmény a kelet-mediterrán térségben jachtok és szuperjachtok számára, 576 kikötőhellyel 8–70 méteres hossz közötti jachtok számára, valamint van 90 szuperjacht-kikötőhelye és egy katamaránközpontja.

Bodrum történelmi kikötővárosától mindössze 20 kilométerre található a Turgutreis Marina. A kikötő 532 hajó számára kínál kikötőhelyet, és egy díjnyertes kikötői faluval büszkélkedhet, amely üzleteket és éttermeket, úszómedencét, teniszpályákat, fitneszközpontot, valamint helikopter-leszállópályát foglal magában.

Törökország legbiztonságosabb természetes kikötője Göcek, homokos strandokkal és több száz égei-tengeri szigettel a közelben. Hetven méteres hosszig képes hajókat fogadni, éjjel-nappal áll a kikötni vágyók rendelkezésére 380 vízi és 150 szárazföldi hajóhellyel.

A több mint 25 éve létező Arany Horgony (Gold Anchor) rendszer a kikötők minőségének jól ismert és elismert mércéje. A minősítést elnyerő kikötőket az iparág szakértői által végzett független auditálásnak, valamint folyamatos ellenőrzésnek vetik alá, beleértve az ügyfelek körében végzett felméréseket is.

(forrás: ibinews.com, fotók: D-Marin)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!