Saver 870WA – Nyitott, sportos daycruiser

Az olasz hajógyár Walkaround családjának legnagyobb tagja, a 870WA egy nyitott, sportos, külmotoros daycruiser.

A középen elhelyezett kormányállás elég nagy, hogy a teljes műszerpark kényelmesen elférjen. A körbefutó plexi megvédi a kormányost a menetszéltől. A magasra épített vezetőülés felnyitható, igény esetén minikonyha rendelhető bele, hűtővel, gázfőzővel és mosogatóval.

A kormányállás mögötti U alakú étkező asztala ággyá alakítható, így szinte a teljes hátsó fedélzet napozóterasszá válik. A hajótest mindkét végén lehetőségünk van vízbe ugrani, az egyik oldalon integrált fürdőlétra is segíti a visszajutást.

A hajóorrban hatalmas napozóágy kapott helyet a kabin tetején. A kabinba a kormányállás mellől, egy akrilajtón keresztül juthatunk be. Itt egy kis előteret találunk dolgozóasztallal, amely elválasztja a franciaágyat és a tárolót, ahol akár egy extra – egy gyereknek alkalmas – fekhely is kialakítható. Valamint innen nyílik a zuhanyzó elektromos vécével és mosdóval.

Rendelhető 1 vagy 2 motoros, maximum 400 lóerős (2×200) kivitelben. A csúcsváltozat eléri az 50 csomós sebességet, de az 1×300 lóerős változat is tudja a 35 csomót.

(Hajóbemutatónk teljes terjedelmében megtalálható az Aqua Magazin legutóbbi számában)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!