Reneszánsz luxus a tengereken

Firenze inspirálta a Costa legújabb luxus tengerjáró hajóját, amely a tervek szerint októberig a Földközi-tengeren szállítja az utasokat.

A Costa Firenze része a Costa Csoport több mint 6 milliárd eurós befektetéssel megvalósuló expanziós tervének, amelynek keretében néhány éven belül hét hajó átadását tervezik. A Fincantieri hajógyárban épült Costa Firenze 2021 októberéig a Földközi-tengeren szállítja az utasokat, és ezt követően viszik át Szingapúrba.

A hajó nevét, enteriőrjét, szolgáltatásainak eleganciáját Firenze inspirálta: az utasok a város kultúráját és művészetét idéző építészeti és dekorációs elemek között élvezhetik a világhírű olasz ételeket, borokat, divatot és szórakozási formákat.

A 2116 kabinjában 5200 utas befogadására alkalmas Costa Firenzén csúszdapark, kötélpályás kalandpark, nyitott, illetve nyitható és zárható üvegtetős úszómedence, jakuzzik, spa és wellnesskomplexum, fitneszterem, sportfedélzet, kültéri LED-falas fedélzeti mozi, színház, a sétányon számtalan butik, 13 étterem, 7 bár, 3 szintes átrium, gyerekklubok és játszóházak, diszkó és kaszinó szolgálja a vendégek kikapcsolódását.

A 325 méter hosszú, 37 méter széles hajó 18 fedélzeti szintjéből 14 az utasok rendelkezésére áll – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!