Invictus Atelier – amikor a hajóból műalkotás lesz

Az Invictus Yachtsnál mindent megtesznek azért, hogy a vevő tökéletes hajót kapjon. És most már arra is van lehetőség, hogy az ügyfél egyedivé varázsolja saját hajóját.

A keresztségben az Atelier (francia, jelentése: műterem) nevet kapó projekt olyan zárt klubot takar, ahová az Invictus-tulajdonosok közül sem kerülhet be mindenki. Ennek oka, hogy a cég így tud rendesen odafigyelni a vevői igényekre és részletekbe menően megvalósítani az egyedi elképzeléseket.

Minden Invictus-modell többféle anyagot, alapszínt és színkombinációt kínál a leendő tulajdonosnak, aki saját ízlése szerint választhat a lehetőségek közül. Az Atelier ennél tovább megy, olyan megoldások előtt nyitva meg az utat, amelyek teljesen egyedi megjelenést kölcsönöznek a hajók számára, így a vevő biztos lehet benne, hogy a vízen semmiképp sem találkozik az övével megegyező kinézetű Invictusszal.

Invictus GT320 Versilys
A kortalan szépség és a carrarai márvány találkozása egy szenvedélyes tulajdonos elképzelései alapján.

Invictus GT370 Anna Fendi

Ékes példája az Invictus Atelier kivitelnek, a szépség és elegancia határait feszegető alkotás. Olyan szinten szabható testre, ami ebben a mérettartományban szokatlan, és a felszerelési listáján is bőven találni a luxuskategóriát idéző elemeket. Elég, ha csak az oldalfalból a víz fölé nyíló teraszra vagy a hidraulikus fürdőplatformra gondolunk.

Amint az Invictus GT370-est tervező Christian Grande elmondta: „Anna Fendi nagyon ért a színekhez, a tudása kezdettől fogva jól egészítette ki az én tapasztalataimat, jól megértettük egymást. Így születhetett meg a már-már műalkotásnak számító jacht.”

Az Atelier modellek esetén különösen igaz az Invictus mottója: Unconventional luxury, azaz a konvenciókhoz nem ragaszkodó luxus. Az Invictus hajók hazai forgalmazója az Orina Kft.

(fotók: invictusyacht.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!