Jön a Bahart Regatta ötödik futama Balatonbogláron

Zárófutamához érkezett a Bahart Regatta, szeptember 2-án Balatonbogláron eldől, melyik osztályban ki nyeri az idei versenysorozatot és a Maritime Hajósbolt fődíját.

Az idei új, kiejtő futam szabálynak köszönhetően az utolsó forduló is tartogat még meglepetéseket az élbolyban. A döntő túraversenyt követően az idén is elrajtol az Eurakvilo Jótékonysági Regatta.

Az előző, balatonszemesi versenyen minden korábbi nevezési rekord megdőlt, remélhetően sokan lesznek Bogláron is. Nemcsak a várhatóan tökéletes időjárás miatt, hanem a már hagyománynak számító Eurakvilo futam miatt is, ahol a Pécsi Gyermekonkológián kezelt gyerekek gyógyulásában segíthetnek a versenyzők egy közös vitorlázással.

Az online nevezési lapon kell megadni, ha a csapat szeretne részt venni az Eurakvilo futamon, és ugyanitt lehet megadni, hogy hány főt tudnak fogadni a fedélzeten. A nevezés ingyenes, a közös vitorlázás élménye felejthetetlen. A két futam miatt a Bahart Regatta szokásos programja az alábbiak szerint változik:
7.30 Reggeli kávézás, nevezési csomagok átvétele
8.30 Kormányosi eligazítás
10.00 Bahart Regatta, rajt
16.00 Bahart Regatta, befutási limit
16.30 Eurakvilo Jótékonysági Futam
18.30 Eredményhirdetés
19.30 Zenés, táncos programzárás, Chivas Regal whiskybemutatóval és -kóstolóval

Az ünnepélyes eredményhirdetésen adják át a boglári futam és a versenysorozat összetett dobogósainak díját, valamint rengeteg különdíjat. A helyi Bahart-bérlők között most is kisorsolnak egy 3 alkalomra szóló túrabérletet, egy névre szóló parkolóhelyet és egy ingyenes daruzást, továbbá a legalább négy futamra nevezett Bahart bérlők között egy 100 ezer forint értékű jóváírást a 2024-es kikötődíjból.

A verseny ideje alatt a balatonboglári kikötő vendéghelyeit kizárólag a versenyre nevezett hajók vehetik igénybe. A Bahart Regatta résztvevőinek a kikötő használata díjmentes!

További részletek a versenyről, a nyereményekről és a különdíjakról, valamint online nevezés ezen a linken.

A balatonboglári túraversenyt követő parti eseményen is minőségi vendéglátással, kávéval, limonádéval, sörrel, Chivas Regal whiskybemutatóval és -kóstolóval, valamint DJ-vel várják a versenyzőket.
A vízi rendezésben továbbra is Dávid Júlia és csapata a partner, a vendéglátásról Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodik. A Yacht Charter Guru társszervezője az Ocean Sailing SE, a versenyek helyszínét a Balatoni Hajózási Zrt. biztosítja.

Balaton Boat Show 75 százalék kedvezmény
A Bahart Regattával egy időben, szeptember 1–3. között rendezik a legnagyobb hazai vízi hajókiállítást a Kenese Marina Portban. Hogy a Bahart Regatta mezőnye se maradjon le az eseményről, a kiállítás szervezője 75 százalék kedvezményt ajánlott fel a boglári futamra benevezett versenyzőknek a Balaton Boat Show vasárnapi belépőjéből. A kedvezményre jogosító kódot a szombati futamon kapják meg a nevezők.

Új támogató a Bahart Regatta-futamokon
A verseny helyszínén, a Bahart Regatta kiemelt támogatójaként mutatkozik be a Porto Bello Residence: prémiumapartmanok a balatonföldvári kikötő mellett.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!