Izgalmas stílusbravúr egy londoni szállodában

2019. szeptember 5.
Címkék :

A londoni Courtain Hotel egy olyan szállodai lakosztály csábítja az utazókat, amelynek a két fele az ágy közepén kettéválasztva eltérő stílust mutat.

A szoba egyik része minimalista bútorokkal, lámpákkal és textilekkel berendezett, színekben is visszafogott, míg a másik fele tobzódik a túlzsúfolt, bohém, tiritarka, hippi világban, a bárszekrénytől a kanapé huzatáig.

A lakosztály mindkét felét sztártervezők alkották meg. Az egyik dizájner Johnny Wujek, aki világsztárok otthonát álmodta meg, a másik pedig puritán, minimalista, elegánsan art deco beütésű. Ez utóbbi csapatot Kaitlyn Ham irányítja.

A stílusív egyik végén tehát a minimalista skandináv életérzés áll, amely évek óta trendi, míg a másik a textúrák, motívumok, megdöbbentő nyomatok és színek kombinálásával hódít. Johnny Wujek most sem tagadta meg magát: arany mindenütt, majomfigurákkal díszített lámpák, világító minibár, festményszerűen színes szőnyegek.

Kaitlyn Ham monokróm világára viszont a fehér bőrszékek, a szürke árnyalatai, az egyedi grafikák, a pasztellszínű gyapjútakarók jellemzők.
A felemás szállodai lakosztály már foglalható a londoni The Curtain Hotelben. Az ötcsillagos szálloda a város egyik legdivatosabb környékén található, Shoreditchben – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!