Forma-1 és vitorlázás: megvan a 2022-es Abu-Dzabi hajókiállítás időpontja

Az emírség kiemelt eseménye az Abu Dhabi International Boat Show, amelyre novemberben, közvetlenül az F1-es szezonzáró után kerül sor.

A negyedik Abu Dhabi International Boat Show-t (ADIBS) november 24–27. között rendezik meg, mindössze négy nappal az Abu-Dzabiban tartandó Forma–1-es futam (egyben az F1-szezon fináléja) után, ami remek apropó a látogatók számára, hogy néhány nappal tovább maradjanak az emírségben.
Az eseményt az Abu Dhabi National Exhibitions Company szervezésében, Zájed bin Ál Nahján sejk, a Zayed Bin Sultan Al Nahyan Jótékonysági és Humanitárius Alapítvány kuratóriumának elnöke, az Abu Dhabi Sporttanács elnöke védnökségével rendezik meg.

Rövid története során az ADIBS az Egyesült Arab Emírségek turisztikai naptárának kulcsfontosságú eseményévé nőtte ki magát, és a 2022-es kiadásban bemutatják a térség tengerészeti örökségét, valamint több vízi sportesemény és luxus szabadidős élmény várja a látogatókat.

Várakozások szerint az idei rendezvény nagyban épít majd a 2021-es eseményre, amelyen 28 országból több mint 354 márka vett részt, köztük a jachtokra és tartozékaikra, a halászatra, a vízi sportokra, a tengeri turizmusra és a szórakoztatásra szakosodott helyi és nemzetközi vállalatok.

„Alig várjuk, hogy az ADIBS ismét megnyissa kapuit, és üdvözölhessük a világ minden tájáról érkező látogatókat – mondta Szaid al-Manszúri, a Capital Events vezérigazgatója. – Ez páratlan lehetőség a kiállítók számára, hogy bemutassák a legújabb innovációkat a hajózás, a horgászat, a tengeri sportok és a szabadidőipar területén, valamint hogy gyümölcsöző kapcsolatokat építsenek ki más iparági szakemberekkel. A közönség pedig egy világszínvonalú helyszínen tölthet el néhány napot, ami alatt az egész család számára szórakoztató programokat kínálunk.”

(forrás: ibinews.com, fotók: adibs.ae)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!