Elindult a legnagyobb tengerjáró

A 362,1 méter hosszú, 72,5 méter magas és 65 méter maximális szélességű Symphony of the Seas már el is indult Barcelonába, ahonnan március 31-én visz elsőként utasokat egy Nápolyt és Rómát érintő öt éjszakás útra.

A novemberig tartó időszakot a Földközi-tengeren tölti majd a Symphony of the Seas, spanyol-, francia- és olaszországi kikötők között szállítva az utasokat. Utána átszeli az Atlanti-óceánt, és a floridai Miamiban fog állomásozni egész évben, onnan indítja majd útjait.


A Symphony of the Seas bruttó űrtartalma 228 081. Ez 1081-gyel több, mint testvéréé, a Harmony of the Seasé, amelyet 2016-ban adtak át, és eddig a világrekordot tartotta. Elődjénél gyorsabb és csendesebb is lesz az ígéretek szerint.


Az új hajó 5518 vendéget fogad majd kétfős elhelyezéssel a 2759 kabinban, amelyek között lesz 28 tengerre néző, balkonos is. A vendégeket 2200 alkalmazott szolgálja majd ki. Időtöltésükről pedig többek között több tucat étterem, bár, előadóterem, korcsolyapálya, kosárlabdapálya, mászófal gondoskodik, valamint a legmagasabb csúszda, amely tengerjárón működik – írta az infogyor.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!