Charmaine Hill, a kikötő királynője

Az idén Charmaine Hill lett a kikötő királynője, miután Michael Coxon, Ricky Bridge és Zac Barnabas társaságában megnyerte az Australian 18 Footers League éves 18 lábas skiff versenyét Sydney kikötőjében.

A Smeg csapata a kétkörös, up&down pályán teljesített futam jelentős részében vezetett a 12 csomó körüli délkeleti szélben rendezett, és 40 másodperccel legyőzte a Yandoot (Josh Porebski, Fang Warren, Mike Kennedy és Emma Phillips), míg a harmadik helyen a Noakes Blue (Yvette Heritage, Tom Clout, James Turner és Bec Hancock) futott be, 42 másodperccel később.

A negyedik helyen a Noakes Youth (Tom Cunich, Wallis Brewer) végzett a Burrawang-Young Henrys (Simon Nearn, Emma Edwards) és a 18 Footers Bar and Restaurant (Pedro Vozone, Ali Vandeness) előtt.

A nap másik győztese a John Winning, Fang Warren és Mike Kennedy alkotta Yandoo csapat volt, amely megnyerte a Liga 2021–22-es pontversenysorozatát.

A Yandoo 180 ponttal zárta a szezont, mindössze egy ponttal megelőzve a Harry Price, Josh McKnight és Harry Hall alkotta újonc Rag & Famish Hotel csapatát. Az Oak Double Bay-4 Pines (Aron Everett, John Cooley és Charlie Gundy) 204 ponttal végzett a harmadik helyen.

(fotók és forrás: 18footers.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!