Budapest Boat Show-t ajándékba

 

Közeledik az év vége, ami két dolgot is jelent, az egyik, hogy lassan mindenki karácsony lázban ég és ajándékok után kutat, a másik, hogy hamarosan átlépünk az új évbe, amivel még egy lépéssel közelebb kerülünk a hajós szezonhoz, és a hajózás legnagyobb hazai eseményéhez, a Budapest Boat Show-hoz.

A 2018. február 22–25. között megrendezendő, újra Exkluzív Nappal induló kiállítás minden évben teljes képet ad a hazai hajópiacról, hiszen legutóbb is mintegy 90 kiállító, több mint 100 vitorlás, motoros és elektromos hajója került bemutatásra. Természetesen jövőre sem maradhatnak el a színes szakmai és nagyközönség programok sem a Programszigeten, sem a Generali Kikötő Színpadon, amelyeken jövőre a folyami hajózás kerül a fókuszba.

Így tehát, ahogy az elmúlt években, 2018-ban is a Budapest Boat Show lesz az első és egyben a legnagyobb szezonnyitó eseménye a hazai hajózásnak, és hát mi lehet szebb ajándék karácsonyra a hajózás szerelmeseinek, mint megajándékozni ezzel az élménnyel? Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint felmenni a www.boatshow.hu weboldalra, ahol december 31-ig regisztrációért cserébe kedvezményesen válthatjuk meg a belépőt a kiállításra.

A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!