Zárul az idei Bahart Regatta

2016. szeptember 9.
Címkék :

bahart1Szeptember 10-én a balatonboglári versennyel zárul a Bahart Regatta 2016. évi versenysorozata.

A versennyel egy időben kerül sor az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány által a kikötőbe szervezett közel száz érintett család és a Bahart Regatta versenyzőinek közös Jótékonysági Regattájára.

bahart4

Az idén huszonegyedik alkalommal rendezik meg az International Kupa – Karsai Lajos Emlékversenyt, ezt a klasszikus boglári vitorlásünnepet, amely 2014 óta a Bahart Regatta fordulója is egyben.

bahart3

A versenyek sora ezzel még nem ért véget Bogláron, hiszen a programban helyet kapott az immár hagyománynak számító, a daganatos betegségekből gyógyult gyerekek számára rendezett élményterápiás, jótékonysági vitorlásverseny, az Eurakvilo Regatta, amelyen közel 150 kisgyermek élheti át a vitorlázás örömét.

bahart2

Szeptember 10-én reggel 8-kor kormányosi értekezlettel kezdődik az év utolsó Bahart Regattája. 9.20-kor jön előkészítő jelzés (A, B, vagy C pálya), 9.25-kor a figyelmeztető jelzés, 9.30-kor pedig elrajtol a mezőny. A versenyben jelenleg a balatonboglári Hablaty nevű egység vezet két balatonlellei hajó, a Penny és a Helios előtt.

bahart1

A versenykiírás megtekinthető itt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!