Tűzijátéknézési lehetőségek a Balaton körül – hajóról

2023. augusztus 18.
Címkék :

A Bahart kikötőiből augusztus 19-én és 20-án tűzijátéknéző hajók indulnak a Balaton körül.

A Balaton közepén lehet megnézni a tűzijátékot a Bahart hajóiról.

Augusztus 19-én
– 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul Badacsony Hajóállomásról a Fonyód motoros hajóval 21.30-kor, amelynek a fedélzetéről a badacsonyi tűzijáték tekinthető meg.
– 2 órás bulihajó indul Fonyód Hajóállomásról a Füred katamaránnal 20.30-kor, amelynek fedélzetéről a badacsonyi tűzijáték tekinthető meg.
– 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul Balatonboglár Hajóállomásról a Tünde nosztalgiahajóval 21.30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonboglári tűzijáték tekinthető meg.
– 2 órás bulihajó indul Balatonlelle Hajóállomásról a Badacsony katamaránnal 21.00-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonboglári tűzijáték tekinthető meg.

Augusztus 20.
– 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul Keszthely Hajóállomásról a Helka nosztalgiahajóval 20.30-kor, amelynek a fedélzetéről a keszthelyi tűzijáték tekinthető meg (igény szerint, megfelelő létszám esetén a Keszthely motoros is indul).
– 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul Balatonfüred Hajóállomásról a Csobánc nosztalgiahajóval 21.30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonfüredi tűzijáték tekinthető meg.
– 2 órás bulihajó indul Balatonfüred Hajóállomásról a Szent Miklós motoros hajóval 20.30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonfüredi tűzijáték tekinthető meg.
– 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul Fonyód Hajóállomásról a Fonyód motoros hajóval 21.30-kor, amelynek a fedélzetéről a fonyódi tűzijáték tekinthető meg.
– 2 órás bulihajó indul Fonyód Hajóállomásról a Füred katamaránnal 20.30-kor, amelynek a fedélzetéről a fonyódi tűzijáték tekinthető meg.
– 2 órás bulihajó indul Siófok Hajóállomásról a Siófok katamaránnal 21.00-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonfüredi tűzijáték tekinthető meg.

A sétahajójáratokon egy pohár pezsgővel vagy üdítővel köszöntik az utasokat.
Online ide kattintva lehet jegyet vásárolni.

fotók: dailynewshungary.com, hungary.postsen.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!