Szezonkezdetre megújult az Anchor Bar

Az elmúlt évek során St. Maarten egyre jobb bázisa lett a karib-tengeri hajós nyaralásoknak mind státuszának, mind fekvésének köszönhetően.

A sziget félig francia, félig holland státusza nyomán a megközelíthetősége irigylésre méltó, míg a földrajzi fekvése – nagyjából egyenlő távolságra Antiguától és St. Thomastól – kézenfekvő választássá teszi a szigetet a tulajdonosok és nyaralóvendégek számára, akik a legtöbbet akarják kihozni a Brit- és Amerikai Virgin-szigetekből, vagy St. Bartsból.

Az IGY Marinas nemrég frissítette az Isle de Sol marinában található Anchor Bar étel- és italkínálatát, míg a felújított Sky Lounge és a régió rendezvényei további okot kínálnak a sziget prémiumkikötőjének meglátogatására.

A gyönyörű medencét körbeölelő Anchor Bar csúcskategóriás, ugyanakkor hétköznapian kellemes légkört biztosít bármilyen társasági eseményhez: „Bárkit szívesen látunk, de ez a hely elsősorban a hajók legénységéről szól, videojátékokkal, biliárd- és csocsóasztallal. Célunk, hogy a csapatokat kimozdítsuk a hajókról, arra bátorítva őket, hogy találkozzanak más legénységek tagjaival, fedezzék fel, mit kínál St. Maarten” – magyarázta Brian Deher, az IGY karibi és latin-amerikai műveletekért felelős alelnöke.

Az Anchor Bart az Amerikai Kulináris Intézet egykori menedzsere felügyeli, aki tisztában van vele, hogy a hajóval érkezők sokszor leginkább olyan megszokott ételekre vágynak, mint egy jól összerakott hamburger vagy egy frissen készített pizza: „Nagy tapasztalattal büszkélkedő szakácsaink és konyhai személyzetünk számára az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy az elkészített ételeik az otthon érzését keltsék a vendégekben – a csicsás körítések nélkül. Folyamatosan emlékeztetjük őket, hogy maradjanak az egyszerű megoldásoknál, ne hagyják, hogy a művészi ambícióik eltereljék a figyelmüket. A hangsúly a kötetlenségen van, és remélem, hogy az emberek imádni fogják!”

(forrás: onboardonline.com, fotók: IGY Marinas)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!