Strandbelépők árai a Tisza-tónál- körkép

A Tisza-tavi strandok tárt kapukkal várnak: nézzük, hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak és mennyibe kerül a strandolás.

Tiszafüredi szabadvízi strand
A Tisza-tavi strandok egyik legnépszerűbbje a tiszafüredi. A homokos plázs mindenkit vonz, ahogy a vízi játszótér, gasztrosarok, játszótér is.

A tiszafüredi strand a sportolási és kikapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően több napon át kínál programokat. A moduláris stégrendszeren napozhatunk, emellett sportolásra is van lehetőség, mint röplabda, foci, vízibicikli, kajak, kenu, SUP, van fitneszpark és multisportpálya. A bejáratánál található a Tourinform-iroda, ahol parkoló és kerekpáros szervizoszlop is található.

Jegyárak: felnőtt 1400, gyermek (6–18 éves korig), nyugdíjas 950 forint, 6 éves korig díjtalan!

Tisza-tó strand Abádszalókon
Három darab óriáscsúszda várja a bátrabbakat, de minigolfpálya is elérhető, több nehézségi szinttel. Homokfocizni és strandröplabdázni is van lehet a strandon. Ha megszomjazunk, akkor pedig a koktélbár segíthet a felfrissülésben. Vizuális csemegének számít a strand LED Zoója amely a Tisza-tó állatait formázza meg.

A part homokos, lassan mélyül, így a kisgyermekes családok is jól érezhetik magukat. Aki szereti az extrém vízi sportokat, az kipróbálhatja a vízi banánt, a fánkot, a wakebordot, a wakesurföt, a vízisít és a jet-skit is vagy akár motorcsónak vontatta ejtőernyővel repülhet a magasba.

Kipróbálhatjuk a SUP-ot is, vagy dönthetünk a nyugalmas lubickolás mellett is. Továbbá a strand területén több vendéglátó egység működik, ahol a felnőttek és a gyermekek is megtalálják a kedvükre való finomságokat.

A Tisza-tó strand árai: felnőtt napijegy 1800, diák-, nyugdíjas napijegy 1500 forint, 6 év alatt és 70 év fölött ingyenes

Poroszló Tisza-tavi Strand
Ez a strand szintén jó néhány kikapcsolódási lehetőséggel várja a fürdőzni vágyókat. A Tisza-tavi strandok egyik leginkább családbarát helye ez, aminek a homokos partja a gátkorona tövében található, a partja lassan mélyül. A tavalyi évhez képest újítás egy új stégrendszer, ahol napozó sziget várja a pihenni vágyókat.

Kellemes kikapcsolódást nyújtanak a vízieszköz-kölcsönzőből a bérelhető SUP-ok, kajakok, kenuk, amivel bebarangolhatjuk a környéket. Ha pedig a sok strandolástól megéheznénk, akkor a Megújult Tavirózsa étterem felé kell vennünk az irányt, ahol készételekkel, frissensültekkel, halételekkel illetve napi menüvel várják a vendégeket.

Jegyárak: napijegy 1200, gyerek-, nyugdíjasjegy 700, délutáni jegy (17 órától) 700 forint.

Ring-a-tó, Tiszabábolna, Álompart, Sarudi Kalandpart – a többi Tisza-tavi strand árai megtalálhatók ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!