Siófokon indul az idei Bahart Regatta

Június 29-én, Siófokon rajtol a BAHART Regatta. A verseny után a vitorláskikötő melletti strandon a megszokott színvonalú vendéglátás és különleges parti programok várják a versenyzőket.

A Siófok – Alsóörs – Sóstó közötti vízterületen megrendezésre kerülő túraversenyen rövidebb pályával is készül Kerekes Kázmér versenyvezető és csapata, hogy gyengébb szél esetén is teljesíthető legyen a futam.

Vendég: Berecz Zsombor

A verseny szervezője, a Yacht Charter Guru által elindított ismeretterjesztő előadás-sorozat idei első vendége Berecz Zsombor, az MVSz szövetségi kapitánya, olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vitorlázó, a Sámánok csapatkapitánya, aki az SSL világversenyen elért bravúros magyar győzelemről beszél majd.

BAHART Regatta Quiz

Elindul a Balatonnal, hajózással és főként szabályismerettel kapcsolatos kvízjáték, melyre minden csapatot várnak a díjátadó előtt, 18 órától. A kérdéseket és a versenyhelyzetek animációt a színpadi ledfalon vetítik ki, ezekre a csapatok mobilalkalmazáson keresztül válaszolhatnak.

YesBalaton póló

Idén minden csapat yesbalaton.com pólót kap ajándékba az első nevezésekor. További kedvezményes vásárlási lehetőség a helyszínen vagy a webshop-ban a REGATTA24 kuponkóddal.

Maritime Hajósbolt a versenyzőkért

Idén minden futamra 10% vásárlási kedvezményt ad a Maritime Hajósbolt a nevezőknek. A megrendelés akár a verseny helyszínén is átvehető.

A verseny vendéglátásáról idén is Horváth Zsolt #KicsiZso csapata gondoskodik, és idén sem maradhat el a Chivas Regal whiskybemutató és -kóstoló.

A versenyre nevező egységek számára ingyenes kikötési lehetőséget biztosítanak a szervezők a szabad kapacitások erejéig. A kikötőhasználat szabályai a Versenyutasításban találhatók.

fotók és forrás: bahartregatta.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!