Ötkarikás élmények luxuscsomagokkal – Párizs 2024

2023. november 5.
Címkék :

Jövőre Párizs ad otthont az olimpiai és paralimpiai játékoknak, amelyet július 26-án nyitnak meg a Szajna partján rendezett ünnepélyes ceremóniával.

Az esemény záróakkordja – az érmek megszerzése, a rekordok felállítása és a győztesek megkoronázása után – augusztus 11-én, a Stade de France stadionban megrendezendő záróünnepély lesz.

A szervezők most egy új luxuskivitelű modellt kínálnak, amellyel az érdeklődők soha nem látott módon élhetik át az olimpiai játékokat. A privát páholyoktól és ötcsillagos szállásoktól kezdve a sportolókkal való találkozás lehetőségéig a Párizs 2024 szervezőbizottsága különböző csomagokat kínál, amelyekkel páratlan módon lehet részt venni a világ legnagyobb sporteseményén.

Utazás és vendéglátás
A szervezőbizottság célja, hogy az utazási és vendéglátási csomagokkal megkönnyítse a látogatás megtervezését, hogy könnyed hangulatban lehessen élvezni az olimpiai játékok izgalmát és Párizs csodáját. A csomag garantált jegyeket tartalmaz a választott sporteseményekre, amikhez a legmagasabb színvonalú szállás párosul. A tartózkodás időtartama egy és hat éjszaka között változhat a párizsi és marseille-i szállodákban, például az ötcsillagos Sofitel Marseille Vieux Portban és a Rive Gauche-on található híres Hôtel Bel Amiban.

A világszínvonalú vendéglátási élménycsomagok egyedi élményeket kínálnak. Át lehet élni az olimpiai játékok megnyitóünnepségének hangulatát prémiumkategóriás lelátói szektorból – az Eiffel-toronnyal a háttérben. Vagy közelebb kerülhetünk a történésekhez a kedvenc sporteseményünk előtt, alatt és után a párizsi és marseille-i helyszíni létesítményekben. A prémium Gold szolgáltatás magában foglalja a társalgókba való belépést, a bárszolgálatot, a nemzetközi ínyencmenüket és a szórakoztató programokat, amelyek az olimpiai játékok közvetítéseitől a DJ-fellépésekig terjednek, valamint a lehetőséget, hogy találkozni lehessen a sportolókkal egy fotó erejéig.

A 2024-es párizsi olimpiai játékok vitorlásversenyei
A vitorlásversenyeket július 28. és augusztus 8. között rendezik Marseille-ben, 330 sportoló versenyez az érmekért 10 hajóosztályban. A város előtti vízterület ideális körülményekkel – viszonylag állandó szél, áramlás- és árapálymentesség – várja a versenyzőket, a nézők pedig a Roucas-Blanc Marina melletti 14 ezer férőhelyes, kifejezetten erre a célra épített, ülő- és állóhelyekkel ellátott területről figyelhetik az eseményeket.

A kínált utazási és vendéglátási csomagokat itt böngészheti.

(forrás: Boat International, fotók: corporatehospitality.paris2024.org, livesaildie.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!