Online konferencia a Balatonról

Október 6-án, szerdán 14 és 16 óra között ingyenes online szemléletformáló konferenciát tart a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete az anyaghasználatról és a fenntarthatóságról.

A Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében tavaly ősszel szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozatra online formában kerül sor, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerük, az iskolai oktatásban résztvevők és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt a klímaváltozással, a környezetvédelemmel és a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvény célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A rendezvény címe: Anyaghasználat, fenntarthatóság
Időpont: október 6. szerda, 14–16.00 óra
Technikai információk:

A Zoom Metting linkje: https://us02web.zoom.us/j/84825740075?pwd=bzBEY0lxbE5uZ01ZYklIdjF5ZFJDZz09
Meeting ID: 848 2574 0075
Passcode: 415695

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!