Megújul a debreceni strand

Májusban nyit Aquaticum Debrecen Strand. A nagyerdei komplexumban jelentős kedvezményt kapnak a helyi lakosok.

Az Aquaticum Debrecen Strand teljes vízfelülete a korábbi 3600 négyzetméterről csaknem 5700 négyzetméterre nő. A nagyerdei strandon 15 medence épül, amely korosztályok szerint nyújt élményt az egészen kicsi gyermekektől az idősebbekig minden látogatónak.

A modern strand jegy- és bérlet árait úgy határozta meg az üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft., hogy a lehető legnagyobb kedvezményt biztosítsa a debreceni fürdőzők számára.

Az Aquaticum Debrecen Strand összes szolgáltatását egy jeggyel használhatják a látogatók. Belépéskor a fürdőzők speciális karórát igényelhetnek, amelyre tetszőleges összeget tölthetnek fel, hogy azzal a strand éttermeiben, büféiben fizethessenek. A fel nem használt összeget pedig kilépéskor visszakaphatják.

A felnőttek 3700 forintért léphetnek be a strand teljes területére, a diákok és a nyugdíjasok 3100 forintért. Három év alatt csak egy regisztrációs díjat, 100 forintot kell fizetni, ezért az összegért egy karszalagot kap a kisgyermek, amelyen fel lesznek tüntetve az adatai. Ezen túl számos jegytípussal készül a strand, lesz úszó-, délutáni és családi jegy is – írta a turizmusonline.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!