Már lehet nevezni a Hazai Vizeken programsorozatra

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség április 20. és szeptember 21. között négy eseményt szervez a Hazai Vizeken programsorozat keretein belül.

Az idén már a negyedik évada következik a programsorozatnak, amelyet három évvel ezelőtt azzal a céllal hívtak életre, hogy a szabadidős sportolóknak minél több lehetőséget biztosítsanak a szabadban való edzésre, az egészséges versenyzésre és jó hangulatú vízparti baráti vagy családi napokra.

A korábbi évek tapasztalataiból és visszajelzéseiből kiindulva idén négy helyszínen – Győrben, Dunakeszin, Szarvason és Balatonfüreden – lesz lehetőség kajak, kenu, SUP és számos egyéb kategóriában vízre szállni. Győrben négy, Dunakeszin kettő, Szarvason és Balatonfüreden pedig egy-egy távra lehet leadni a nevezést.

Időpontok és helyszínek:

április 20. – Mosoni-Duna Beevezés, Győr
június 1. – Dunakeszi Futam, Dunakeszi
július 7. – Sándor Tamás Emléktúra, Szarvas
szeptember 21. – Balatonfüred–Tihany Beevezés, Balatonfüred

Az online jelentkezést az evezzitthon.hu oldalon keresztül lehet megtenni, az április 20-i első állomásra már el is indult a nevezés. A távokat teljesítők online emléklapot és befutó érmet kapnak, míg a kategóriák első három helyezettjei egyedi Hazai Vizeken éremmel térhetnek haza.

(MTI)

fotók: kajakkenusport.hu, dunakeszipost.hu, youtube.com, sportal.blikk.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!