Két hét múlva nyit az ország legnagyobb hajó- és vízisport-kiállítása!

Hetven márka, 60 kiállító és 100 hajó várja a látogatókat Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a Hungexpón.

A Budapest Boat Show február 23–26. között várja a hajózás és vízi sportok iránt érdeklődőket. A bemutatkozó motoros- és elektromoshajó-kínálat mellett a kiállításon megtekinthetők lesznek a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, kiegészítők, illetve nagy szerepet kapnak a vízi sportok és azok eszközei, felszerelései.

A Budapest Boat Show díszvendége ezúttal a Duna. Középpontban a dunai hajózási lehetőségek és a hiánypótló megoldásként fejlesztett DunApp, amely sokoldalú szolgáltatásaival segíti a hajósokat és a szárazföldön közlekedőket.

A kiállítás nagy hangsúlyt fektet a legfrissebb innovációk bemutatására, ezzel a céllal tizedik alkalommal hirdette meg Újdonság Pályázatát, így az elmúlt évben vízre került fejlesztések egy helyen lesznek megtekinthetők. A Budapest Boat Show fontos hajós találkozóhelyként a bemutatkozó cégek mellett színes programkínálattal várja mind a szakmai, mind a nagyközönséget. A színpadon szó lesz a tengeri vitorlásoktatás kihívásairól, Rakonczay Gábor expedícióinak beszámolóiról, Kemény Dénes izgalmas történeteiről, valamint az amatőr hajóépítők közösségének munkájába is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

A Budapest Boat Show-t ismét az Utazás kiállítással egy időben rendezik, így azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a 34 országból érkező kiállítókat és jó néhány izgalmas programot felvonultató turisztikai rendezvényt, valamint a Karaván Szalont is.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.

Jegyvásárlás itt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!