Jön a 23. Balaton Boat Show

A Balaton Boat Show-n kikötői hangulat és telt házas hajómustra várja a látogatókat szeptember 7. és 9. között, Balatonkenesén, a Kenese Marina-Portban. Az idén újdonság lesz a Kékszalag vitorlásverseny történetét bemutató kiállítás.

A hajóspiacon évek óta tartó fellendülés továbbra is töretlen, a számos hazai, sőt még egy világpremier is azt mutatja, hogy évről évre bővül a hajóvásárlók köre. A rendezvényen a látogatók természetes környezetükben, a vízen és vízparton tekinthetik meg a vitorlásokat, elektromos és motoros hajókat. A hajóvásárláson gondolkodók garantáltan az év legkedvezőbb ajánlataival találkozhatnak, a megrendelések pedig már jövő szezon elején jó eséllyel vízre is kerülnek.

Az idén 23. alkalommal rendezik meg a Balaton Boat Show-t, a magyar hajósipar egyik legfontosabb eseményét, az egyetlen vízen és vízparton rendezett hajókiállítást. A helyszín a Kenese Marina-Port. A kiállításon a vitorlás, elektromos és motoros hajók mellett teret kapnak vízi sporteszközök, kiegészítők, alkatrészek, ruházati termékek és ékszerek is. A kínálat idén is széles lesz, a piac évről évre bővül, közel 10 hajópremier – köztük egy világpremier – várja a látogatókat, de számos új márka is a Balaton Boat Show-t választotta a piacra lépés egyik startkövének. A nagy nemzetközi márkák (Jeanneau, Bavaria, Dufour, Hanse, Beneteau, Dehler) mellett a magyar hajósipar krémje is jelen lesz. Eddig még nem látott mennyiségű elektromos hajó érkezik a kiállításra és itt tartja világpremierjét a szlovén Greenline cég elektromoshajó-családja is, ami igazi szenzáció lesz a környezetkímélő hajózás területén.


A Balaton Boat Show-t a rengeteg látnivaló mellett idén is számos program színesíti. A kikötő bárteraszán egész nap hajós beszélgetések, könnyed témák, zene és jó hangulat pörög a Magyar Tenger – Minden ami nekünk a Balaton online radio show jóvoltából, melyet a kiállítás Facebook-oldalán is közvetítünk majd.


Kiemelt látványossága lesz az idei eseménynek az idén 50. alkalommal megrendezett Kékszalag történetét bemutató kiállítás. Mely a Magyar Vitorlás Szövetség és az Erste Bank jóvoltából érkezik a Balaton Boat Show-ra. Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyének története, korabeli fotókon, legeken és rekordokon keresztül elevenedik meg.


Az idei Balaton Boat Show egyik újdonsága, hogy a kiálítási információk mobilapplikáción keresztül is elérhetők! A Close2U alkalmazás letöltésével a kiállítás területén információs üzenetek segítik a tájékozódást, hasznos tudnivalókat, különleges ajánlatok érhetők el a látogatók számára telefonon. Az alkalmazáson keresztül érhető el a látogatói kvízjáték is, melyet helyesen kitöltve értékes ajándékokhoz juthatnak a látogatók.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!