Javában épül a Perini Navi második „újgenerációs”, 56 méteres vitorlás jachtja

2024. május 5.
Címkék :

A Perini Navi bejelentette, hogy jól haladnak a teljes mértékben egyedi elképzelések szerint épülő C. 603 projektnevű ketch munkálatai.

Az 56 méteres vitorlás jachtot Malcolm McKeon tervezte, a tervek szerint 2025 nyarán szállítják le. A belső terek a Winch Design tervei alapján készültek. A brit stúdió „az óceán folyékony dinamizmusát” nevezte meg inspirációként, aminek eredményeképpen a belső teret „organikus kontúrok”, „mélymeleg színű faanyagok”, valamint „homokszínű bőrök és kövek” jellemzik. A Winch Design az új hajóhoz külső bútorok egyedi kollekcióját is elkészíti. „Elegáns belső teret hozunk létre, időtlen, klasszikus részletekkel… kényelemmel és praktikummal átitatott életstílust biztosítunk.”

Az utasokat egy a hajó teljes szélességét kitöltő Master kabinban és négy vendégkabinban helyezik majd el, a személyzetre hat legénységi kabin jut. A vitorlás jachtot digitális kormányrendszerrel is felszerelik majd a „kellemes” navigáció érdekében.

A Máltai Sólyom

A 46,5 méteres Art Explorer sikere után jelentős mértékben megugrott az érdeklődés a vitorlás jachtjaink iránt” – mondta Giovanni Costantino, a The Italian Sea Group (TISG) alapítója és vezérigazgatója. „A tervezők tapasztalata és képességeit minőséggel és innovációval kombinálva egy olyan jachtot keltünk életre, amely méltó a Perini Navi eddigi flottájához.”

A Perini Navit 2022 januárjában vásárolta fel a TISG.

(forrás: boatinternational.com, fotók: perininavi.it, boatnternational.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!