Invictus CX250 Capoforte, a kortalan szépség

A belső tere sokkal nagyobb, mint a méretkategória többi hajóján, ehhez jön külsejének klasszikus eleganciája és a test könnyű manőverezhetősége.

Az Invictus CX250 a CX280 kicsinyített verziója, annak minden előnyével együtt. Benne van minden, ami azt sikeressé tette, kormányállását és elülső napozóját pedig úgy méretezték át, hogy a térkínálat ne csorbuljon. Az orrban akár négy ember is kényelmesen napozhat luxuskörnyezetben. A beltér ergonómiája ugyanakkor megmaradt, ezzel a gyár jól demonstrálta, hogy a hossz csökkenése nem feltétlenül megy a kényelem rovására.

A hátsó kihajtás (stern drive) és az ehhez tervezett hajótestforma lehetővé tette, hogy a tatra óriási szabadtéri fekhely kerüljön. Ez horgonyon állva szuper napozó, míg a kikötőben jelentősen megkönnyíti a beszállást. A kormányállás inkább álló pozícióban kényelmes és praktikus, az ilyenkor inkább támasztéknak használt ülőalkalmatosság azonban a kokpit felé fordítható – teljes értékű székként használva kibővíti az ülőhelyek számát az asztal körül.

Invictus CX250 Capoforte

A motor jól szigetelt, ezért halk és rezgésmentes, a fürdőplatform praktikus és jól kihasználható kapcsolat a fedélzet és a víz között. A CX250 7,75 méteres teste arányos és szemet gyönyörködtető, hatalmas oldalablakainak köszönhetően bőséges mennyiségű fény árad a kabinba, ahol egy apró fürdő és bőséges tárolóhely is elfér.

A széles színválasztéknak köszönhetően minden hajó egyedivé tehető, a felhasznált anyagok és alkatrészek minőségükben a luxusjachtok szintjét hozzák, maximális kényelmet biztosítva a tulajdonos számára.

Invictus CX250 Capoforte

Fő méretek
Teljes hossz: 7,75 méter
Legnagyobb szélesség: 2,45 méter
Saját tömeg: 2500 kilogramm
Szállítható személyek száma: 10 fő
Utazósebesség: 25 csomó
Csúcssebesség: 36,3 csomó
Üzemanyagtartály: 270 liter

Az Invictus CX250 Capoforte elérhető a divatos elektromos meghajtással, valamint erős és igényesen beépített motorokkal is.

Invictus – tényleg több a megszokottnál.

Hazai forgalmazó az Orina Kft.

Invictus CX250 Capoforte

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!