Felkészülés Szilveszterre: a legjobb fürdőbulik

2023. december 13.
Címkék :

Országszerte több termálfürdőben is éjszakai fürdőzéssel egybekötött bulival készülnek december 31-re, illetve a jövő év első óráira.

Néhány fürdőben évek óta hagyomány, hogy szilveszteri esti bulival búcsúztatják az évet. Ilyenkor ez nem pusztán meghosszabbított nyitvatartást jelent, hanem különféle programokat is tartanak. Sztárfellépőkkel, élőzenével, tűzijátékkal, szilveszteri ételekkel, italokkal készülnek a szervezők.

Fontos tudni, hogy a szilveszteri jegyek esetében elővételre is lehetőség van. Sőt, nagyon propagálják az elővételes jegyvásárlást a fürdők és nem véletlenül. Aki ellátogatna valamelyik lenti programra, annak érdemes ezzel élni és nem szilveszter napjáig várni, mert ha elfogynak a jegyek, betelik a fürdő kapacitása, akkor nem tudnak már több belépőt értékesíteni.

A budapesti Aquaworld élményfürdőben 20 órától 2.30-ig tart a szilveszteri program. A zenét DJ biztosítja, de jelmezes partit, UV-táncshow-t, bűvészshow-t, lézershow-t, újévi tűzijátékot is tartanak, továbbá éjszakai menüvel és ajándék pezsgővel várják a vendégeket. Belépőket kizárólag online elővételben értékesítenek, felnőtteknek 29 ezer forint, gyermekeknek (14 éves korig) 19 ezer forint a jegy ára.

A Ceglédi Gyógyfürdőben 20 órától éjjel 2-ig tart a szilveszteri éjszakai fürdőzés. A zenéről DJ gondoskodik, az érkezőket welcome drinkkel várják, éjfélkor egy pohár pezsgővel, majd virslivel vendégelik meg a fürdőzőket, az este folyamán pedig a szauna használata is biztosított. A szilveszteri belépő ára online elővételben 11 500 forint.

Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace Élményfürdőben hagyományosan nagyszabású szilveszteri programmal készülnek az év utolsó napjára. Lézershow, habparti, DJ, élő zene és szilveszteri ételek, italok jelentik majd a választékot. Az este sztárvendége pedig Tolvai Reni lesz. A fürdőbuli december 31-én 20 órakor veszi kezdetét és másnap hajnali 4 órakor ér véget. A felnőtt belépő 25 ezer forintba, a diákjegy ára 17 ezer forint, 3 év alattiaknak 6000 forint.

A Leányfalui Termálfürdőben is 20 órakor veszi kezdetét a szilveszteri mulatság. Az éjjel 2 óráig tartó programon DJ biztosítja a zenét a szabadtéri medencés fürdőben. December 26-ig elővételben 16 ezer forintba, utána 18 ezer forintba kerül a jegy, aminek az árából 8000 forint levásárolható a fürdő büféjében.

A Hertelendi Termálfürdőben december 31-én 18 órától másnap hajnali 2.30-ig tart az esti buli. A The Connector zenekar biztosítja az élőzenét, éjfélkor pezsgővel köszöntik a vendégeket és tombola is lesz. A fürdő étterme egész este ünnepi ételeket és italokat kínál. A szilveszteri belépő elővételben 12 ezer forintba, a helyszínen 13 ezer forintba kerül. A szaunaprogramokat is magában foglaló wellnessbelépő is kapható – kizárólag elővételben – 16 ezer forintért.

A makói Hagymatikum fürdőben a Filmcsillagok Éjszakájával búcsúztatják a 2023-as esztendőt. A belépőjegy a welcome drinket a svédasztalos vacsorát és az éjféli menüt is magába foglalja. A program részeként fellép a Bud Spencer&Terence Hill Emlékzenekar, valamint habparti és DJ is biztosítja a kikapcsolódást. A normál jegy 29 ezer forintba, a szaunahasználatot és a szaunaszeánszokat is tartalmazó VIP-jegy pedig 34 ezer forintba kerül.

A ráckevei Aqua Land termálfürdőben nagyszabású medencés bulival készülnek az év utolsó éjszakájára. 20 órától másnap hajnali 3 óráig zenés programokkal, filmvetítéssel, szaunafelöntésekkel lehet múlatni az időt. A classic jegy december 29-ig elővételben 14 990, utána 16 990, a rendezvény napján a helyszínen pedig 19 990 forintba kerül. A kizárólag elővételben váltható – vacsorát is tartalmazó – prémium jegy ára 18 990 forint.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben is szilveszteri medencepartyval köszönnek el 2023-tól. Két helyszínen hajnali 4-ig tart a buli. Vízgömb művész is fellép, de beltéri tűzijáték is lesz éjfélkor, éjjel fél 1-kor pedig egy sztárvendég, Kovács Kati ad koncertet. Többféle jegytípust kínálnak, eltérő szolgáltatással, egy felnőtt jegy ára például 16 900 és 34 900 forint között alakul attól függően, hogy mennyi és milyen étkezést tartalmaz – írta a termalonline.hu.

fotók: termalfurdo.hu, szilveszteribuli.hu, hertelendi-termal.hu, parkinnsarvar.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!