„Felejthetetlen utazás” – a MennYacht Csoport születésnapi bulija

Portorožban ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját a MennYacht Csoport, méghozzá igen elegáns körülmények között.

A történelmi Grando régi sóraktárában 500 vendég vett részt a rendezvényen, amely hűen tükrözte a csoport értékeit, a Ferretti Csoporttal és a Range Roverrel való partnerségét. A meghívottak a napnyugtával együtt érkeztek a helyszínre – stílusosan Range Roverekkel, majd mindenki átköltözött a belső térbe, ahol sor került az új MennYacht videópremierjére.

Matjaž Murko, a MennYacht elnöke többnyelvű beszédében a vállalat három évtizedes útjáról elmélkedett. Murko megidézte Elton John szellemét („I’m still standing, yeah, yeah, yeah”), ami jól érzékeltette kitartását, amely hajtotta a MennYacht felemelkedését a hajós iparágban.
Később csatlakoztak hozzá családtagjai és közeli munkatársai, a pillanatot a MennYacht sikere mögött álló kollektív erőfeszítések szimbólumaként is fel lehetett fogni.

Utóbb Nada Serafini, a Pershing értékesítési vezetője szólt a közönséghez, a színpadra invitálva a Ferretti Group vendégeit, hangsúlyozva a Ferretti Csoport és a legrégebbi (valamint egyik legsikeresebb) kereskedőjük, a MennYacht közötti gyümölcsöző partnerséget.

Az est során három lenyűgöző jacht is felvonult: a Pershing 8X, az ikonikus Pershing 70 1995-ből (ez volt az első Pershing, amelyet a MennYacht az Adrián mutatott be) és az új Custom Line Navetta 38. A hajók ékes példáját mutatták annak a luxusnak, amit a MennYacht és a Ferretti Csoport a hajózás világába visz.

Amikor a Pershing 8X, a Pershing 70 és a Custom Line Navetta 38 kecsesen elhajózott az éjszakába, tökéletes lezárását adták a „Felejthetetlen utazás”-nak.

YouTube video

(fotók és forrás: yachtscroatia.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!