Együttműködhet a Sanlorenzo és a Nautor Swan

A Sanlorenzo Csoport és a Nautor Swan Csoport együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá, felvázolva a két cég közös lehetőségeit.

A Sanlorenzo SpA olasz szuperjachtépítő december végén kiadott közleménye megerősítette a szándéknyilatkozat aláírását. A dokumentum célja a leírás szerint az, hogy „felmérje a Sawa tulajdonában lévő Nautor Swan Group (Swan) és a Sanlorenzo Group közös stratégiai lehetőségeit”.

„Ez a tranzakció, ha megvalósul, lehetővé tenné a Sanlorenzo számára, hogy kiterjessze jelenlétét a vitorlás ipar csúcskategóriájában, felhasználva a Swan szakértelmét és tapasztalatát. Ez a kettős egyedülálló örökséget biztosít a Sanlorenzónak” – mondta Massimo Perotti, a Sanlorenzo elnök-vezérigazgatója. „Ezen márkák csoporton belüli kombinációja tengeri motoros és vitorlás jachtok egyedülálló kínálatát hozná létre a legfelső kategóriában.”

Leonardo Ferragamo, a Nautor Swan elnöke: „A Swan a csúcskategóriát képviseli a vitorlásiparban. A Sanlorenzo csoporttal kötött stratégiai partnerség számos lehetőséget kínálna arra, hogy tovább haladjunk az eddigi követett úton, közösen fektetve be az innovatív technológiákba, a fenntarthatóságba és egy kiterjedtebb szolgáltatási hálózatba. Ezáltal még magasabb szinten szolgálhatnánk ki ügyfeleinket. Remekül illik a jövőképünkbe, hogy közösen dolgozzunk egy ennyire képzett csoporttal, miközben megőrizhetjük a Swan márka egyedi értékeit.”

(forrás: ibinews.com, fotók: giornaledellavela.com, dealflower.it, robbreport.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!