Díjmentes utazás a nyári szünetben

Kajla útlevéllel és diákigazolvánnyal 2024. június 22. és szeptember 1. között díjmentesen vehetők igénybe a BAHART települések közötti járatai.

„Vidd magaddal Kajla útleveledet kirándulásaidra, utazásaidra, és mindig vigyázz rá! Azért is fontos, hogy magadnál tartsd, mert saját, világoszöld Kajla útleveleddel és diákigazolványoddal 2024. június 22. és szeptember 1. között díjmentesen hajózhatsz a BAHART települések közötti járatain. Ismerd meg a Balaton-parti települések látnivalóit, utazz díjmentesen hajóval!

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) 2024. június 22. és szeptember 1. között minden általános iskolás, alsó tagozatos tanuló számára, aki a jegyvásárlás során felmutatja világoszöld pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, díjmentes utazást (100% kedvezmény) biztosít a Balaton-parti települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójárataira. A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során.

A „Kajla” diákkal együtt utazók (felnőtt, testvér, stb.) a BAHART hatályos díjszabásában és egyéb kedvezményrendszere alapján válthatják ki a hajójegyüket. A „Kajla” kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra (pl. Tűzijáték, stb.) nem. Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem vehető igénybe, csak a jegypénztárakban, személyesen érvényesíthető.

Keresd fel a BAHART honlapját és a hajózási lehetőség keresőben jelöld ki az induló és célállomást, majd válaszd ki a megfelelő hajójáratot. A kikötői jegypénztárban mutasd be Kajla útleveled és diákigazolványod, és máris kezedben a díjmentes hajójegyed.

Ne feledd: Az élményhez hajó visz!”

fotók és forrás: bahart.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!