Cél a 2024-es párizsi Olimpia – Aqua and more Podcast

Vendégünk Vadnai Jonatán, Európa és világbajnok vitorlázó, a 2022-es év férfi vitorlázója. A sportoló január 19-én járt a stúdióban.

A családi staféta harmadik hordozója lehet, ha sikerül lemeccselni a testvérével. Amivel versenyez: ILCA 7 (korábbi nevén Laser Standard), ami strandhajóból nőtte ki magát olimpiai résztvevővé. Mennyi az ideális testsúly ebben az osztályban? Mennyi edzésre van szükség, miben szeretne még fejlődni? Miért mennek Máltára edzeni a Vadnai testvérek? Volt már olyan helyzet, amiben veszélyben érezte magát? Milyen sűrűn cserél felszerelést az élmezőny? Mikor kezdett vitorlázni?

2021, az újabb sikerév:

Bronzérem az Európa-bajnokságon.

Tizenegyedik hely a világbajnokságon.

Vissza múltba: a gyermekeit az iskolából kicsempésző apuka, aztán a korosztályos sikerek, majd az éles váltás: ifjúsági mezőnyből a felnőttek közé. Hogy néz ki a háttérben működő csapat? Mit csinálnak, hol vannak, amikor nem vitorláznak?

A beszélgetés a végén érkezett el a leginkább kritikus pontra: mivel lenne elégedett a 2024-es Olimpián? A sztori megértéséhez és a válaszhoz javasoljuk végighallgatni az egész diskurzust!

Vadnai testvérek: Irány Tokió! A vízről a konditerembe, onnan a vízre, onnan a bringára. Aztán persze újra irány a víz!

YouTube video
   - ha tetszett, ajánld másoknak is!

1 Comment

Dominálnak a lányok. Íme az Év Vitorlázói 2023-ban! – Északhírnök

2023.12.17. at 6:58 de.

[…] alkalommal nyerte el az Év Vitorlázója címet férfi kategóriában. Kvalifikációt szerzett a 2024-es párizsi olimpiára ILCA 7 hajóosztályban azzal, hogy 19. helyen végzett a 138 indulót felsorakoztató World […]