Bemutatta új, 80 lábas szuperjachtját a Fountaine Pajot

A Thíra 80-as világpremierjét a Cannes-i Hajókiállításhoz időzítették, hogy méltó környezetben mutathassák be a nagyközönségnek.

Az innovációt, a modern dizájnt és a luxust ötvöző pompás katamarán mindenkit lenyűgözött, akinek az elegáns környezetben volt szerencséje a fedélzetére lépni. A belsőépítészetben felhasznált anyagok kiválasztásánál rengeteg munkát fektettek abba, hogy megtalálják a megfelelő egyensúlyt, és olyan hangulatot teremtsenek, amely egyszerre megnyugtató, magával ragadó és fényűző. Különös figyelmet fordítottak a kivitelezésre, ékes példái ennek a fával díszített bútorok és a kézzel varrott bőrkárpitozás.

Minden alkatrészt, elemet gondosan átgondoltak, hogy azok a lehető legmagasabb szinten tisztelegjenek a francia elegancia előtt. A fenséges tulajdonosi kabin hatalmas, funkcionális és kényelmes teret kínál, amely a nagy nyílászáróknak köszönhetően fényben fürdik. Ezt a teret kifejezetten úgy tervezték, hogy mind horgonyzáskor, mind útközben kivételes kényelmet nyújtson, a szigetelt tolóajtónak köszönhetően ráadásul teljes és zavartalan privát szférát biztosít.

A szalonnal és napozóterasszal ellátott nagy, barátságos flybridge ideális hely arra, hogy a hajó összes vendége egyszerre élvezhesse a naplemente látványát, koktéllal a kezében. A félig átlátszó napelemekkel felszerelt flybridge hangulatát meghitt és lágy légkör jellemzi, miközben a terek fényben fürdenek.

A hajótest karcsú, kecses vonalai fokozzák a szuperkatamarán által kínált rendkívüli tereket, a Thíra 80-as feltűnő megkülönböztető jegyei a hajó két oldalán található lehajtható szárnyak, amelyek a területet tengerre néző terasszá alakítják át. Ezek a bővítmények óriási pluszt jelentenek, amikor arról van szó, hogy a vendégek kényelmes elhelyezést kapjanak és felejthetetlen élményekben legyen részük.

Fountaine Pajot Thíra 80
Teljes hossz: 23,98 méter
Legnagyobb szélesség: 11,09 méter
Vízkiszorítás: 66 tonna
Merülés: 2,10 méter
Alap vitorlafelület: 340 négyzetméter
Motor (standard / opció 1 / opció 2): 2×175 LE / 2×270 LE / 2×300 LE
Üzemanyagtartály: 2400 liter
Édesvíztartály: 1600 liter

Rövid bemutató videó, egyenesen Cannes-ból:

YouTube video

(fotók és forrás: catamarans-fountaine-pajot.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!