Az új Invictus CX240, az ideális választás

Lenyűgöző darab, a közepes méretű hajó, kényelme magas szintű, ami tele van a hajózást megkönnyítő apró figyelmességekkel.

Kokpitjában a kormányosi ülés dominál, de nem csak azért, mert innen irányítható a hajó, hanem azért is, mert lehajtható háttámlájával a tat felé néző padként funkcionál. Kiegészítő asztallal is felszerelhető, melyet az L alakú kanapéval körbeülhet a család vagy akár egy baráti társaság. Tovább fokozza a kényelmet, hogy a test elülső részében még egy meghitt kabin is elfér. Összességében lényegesen tágasabb életteret kapunk ezzel a hajóval, mint amit elsőre elvárnánk tőle.

Hétköznapi luxus

A színválasztás lehetőségei, a bőr és krómacél elemek kivitelezése igazi luxus napozóvá teszik az orrfedélzetet, sokkal nagyobb hajón érezhetjük magunkat. Ennek szemléletes példája, hogy négyen is kényelmesen napozhatnak egymás mellett a vezetői konzol előtt.

A vastag párnák, finom ívek és simogató anyagok prémium minőségű környezetet biztosítanak az utasok számára. A hatalmas, ugyanakkor arányos oldalsó ablakok elegáns jacht kinézetet adnak a hajótestnek, miközben árad be rajtuk a fény a kabinba.

A színek egyedivé tesznek

Az Invictus által kínált luxus fogalma a hajó tervezésétől kezdve a színekig terjed, és megvalósítja az ügyfél minden kívánságát. Ezért az Invictus minden modelljéhez a számtalan testre szabási lehetőséget biztosít, kezdve a széles szín- és tónusválasztékkal. A kapott végeredmény így egyedi és értékes lesz. A Capoforte név pedig eleganciát és praktikus használhatóságot jelent.

A felhasznált anyagok és alkatrészek minőségükben a luxusjachtok szintjét hozzák, a 7,45 méteres test arányos és szemet gyönyörködtető. A 250 lóerős külmotor igény szerint Invictus logóval és színben a hajótesthez igazítva kérhető. Fontos elem, hogy az Invictus Capoforte CX240 rendelhető elektromos hajtással, így semmi akadálya a legális balatoni használatnak.

Főbb méretek
Teljes hossz: 7,45 méter
Legnagyobb szélesség: 2,5 méter
Saját tömeg: 1950 kg
Befogadóképesség: B – 8, C – 10
Utazósebesség: 25 csomó
Végsebesség: 38 csomó
Üzemanyagtartály: 270 liter
Édesvíztartály: 50 liter
Tervező: Christian Grande

Az Invictus motorosok hazai forgalmazója az Orina Kft.

Invictus CX240 bemutatófilm:

YouTube video

fotók: capoforteboats.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!