Invictus Capoforte – Egy megvalósult álom

Szépség, a természet tisztelete, megbízhatóság – ezek azok az értékek, amelyek az ötleteléstől a megvalósulásig vezérlik az alkotókat, miközben megszületik egy-egy kiváló Invictus jacht.

Adott egy nem túl régóta létező márka, amelyik már a kezdetektől komoly babérokra tört, egyszerre két sorozatot dobva piacra. A GT sorozat kül- és belmotorral egyaránt rendelhető, elsősorban azokat célozva, aki a vitorlázás irányából érkeztek a hajózásba, és a kellemes időtöltést helyezik előtérbe. A Capoforte széria szintén külső és belső motorokkal is létezik, és a sportosabb, technokratább közönség igényeit igyekszik kielégíteni.

Akármelyikre esik is a vevő választása, az Invictus munkatársai arra törekszenek, hogy ügyfelük minden álmát megvalósítsák, miközben jövőbe mutató megoldásokkal dolgoznak. Exkluzív és prémiumminőségű vízi járműveik a világszerte híres olasz hajóépítés mintapéldái. Összes modelljük orrkialakítása sajátságos és afféle márkajelzés, ugyanakkor jóval több puszta dizájnelemnél: növeli az úszóhosszt, amivel javul a hosszanti stabilitás, fokozódik a beltér kényelme.

Invictus Capoforte
A széria a 20–28 láb közötti modelleket foglalja egységes keretbe, olyan hajókat, amelyek esztétikus megjelenése és precíz ergonómiája sokféle felhasználhatóságot tesz lehetővé, legyen az családi kikapcsolódás vagy lendületes menet a hullámok hátán.

A Capoforte név eleganciát és praktikus használhatóságot jelent, de világítótornyot is, amely az emblémában fel is tűnik. Több mint százan dolgoznak a Roccelletta di Borgiában található hajóépítő műhelyben, profi szakemberek, akiknek a tudásánál csak a hajózás iránti szenvedélye nagyobb, így minden ötletből egyedi alkotásokat hoznak létre. A gyártási folyamat teljes mértékben házon belül, fedett területen zajlik, és még tesztmedencéjük is van.

Az arculat tervezése során igyekeztek nem feladni az Invictus Yacht mint márka tradicionális eleganciáját. Fő szempontjuk a sokoldalú használhatóság volt, ezért úgy alakították ki az orr- és farfedélzeteket, hogy azok napozóként vagy pihenőként is használhatók legyenek. A középvonaltól jobbra elhelyezett kormányállás megkönnyíti az előre-hátra közlekedést, valamint megteremti annak a lehetőségét, hogy elférjen egy grillsütő a kokpitban. Minden hajón alapfelszereltség a tusoló, az elrejthető, saválló vázzal megtámasztott bimini és a szervokormány.

Külső megjelenésükben is visszatükröződnek a Capoforte-sorozat innovatív megoldásai, a színek és stílusok ügyesen újítják meg az Invictus Yacht tradicionális világát: csontfehér és konyakszín, szövött bőr hatású anyagok és Sunset Gold árnyalatúra festett konzol. A rendelhető hajótestszínek is magukért beszélnek: Blue Whale, Personal White, Dark Shadow és Attack Grey.

A kizárólag a legmodernebb benzinmotorok figyelemre méltó teljesítménye és a sokoldalú használhatóság párosa családi használatra tökéletessé teszi az Invictus Capoforte modelleket. Ahogy vonzók lehetek azon fiatalok számára is, akik megfizethető árú hajót keresnek, amelyik kiemelkedik a tömegből és kellő szórakozási lehetőséget biztosít. Jó ár-érték arányú választás, ha akár 10 főre keres valaki napozó-, fürdőhajót, és az elegancián túl a nagy hatótávolság is fontos számára.

Capoforte Invictus hajók a divatos elektromos meghajtással is elérhetők, külmotorral és beépített motorokkal is.

(fotók: capoforteboats.com, yachtharbour.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!