Az Oyster 565 lesz a márka képviselője a 2024-es boot Düsseldorfon

Az Oyster 2024. január 20. és 28. között Düsseldorfban, a 16-os csarnok C-58-as standján mutatja be a rendkívül népszerű Oyster 565-öst.

A 60 lábnál épp csak kicsivel rövidebb brit nyílt tengeri luxusvitorlás már eddig is rendkívül népszerű modellnek bizonyult. A kiállításra kerülő hajó a 16-os testszámot viseli, és jellegzetes diófa belsővel készült – ez az első alkalom, hogy ilyen, testreszabott belső kialakítást Düsseldorfban bemutatnak.
A kiállításon az Oyster többször is tart majd képekkel gazdagon illusztrált előadásokat az Oyster World Rallyról a standján. A világ egyetlen, teljes mértékben támogatott és exkluzív földkerülő hajós rendezvénye, a következő 16 hónapos, 2024/25-ös Oyster World Rally január 14-én indul Antiguáról. Huszonegy Oyster márkájú jacht vesz részt rajta, ebből öt Oyster 565-ös, ami szemléletesen illusztrálja az ilyen méretű jacht népszerűségét a hosszú távú, nyílt vízi túravitorlázásban.

Allie Smith, az Oyster Yachts Rally igazgatója szerint a boot Düsseldorf nemzetközi közönsége remek apropót teremt arra, hogy bemutassák a rendkívül népszerű Oyster World Rallyt és teljes körű tájékoztatást adjanak a szervezésről, az Oyster Yachts által nyújtott teljes támogatásról. Ami nemcsak a tervezésben és előkészületekben való segítségnyújtást jelenti, de egy olyan menetrend meghatározását is, amelynek a végén az érdeklődők új vagy használt Oyster vitorláshoz juthatnak a következő Oyster World Rallyn való részvételhez. Utóbbi 2026 januárjában kezdődik, és már több mint 30 Oyster vitorlás tulajdonosa jelezte részvételi szándékát.

Az Oyster 565-öst bemutató film, közvetlenül a gyártótól:

YouTube video

(fotók és forrás: Oyster Yachts)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!