5 szuperjacht 1 hónap alatt: erőset ment tavasszal a Ferretti Custom Line

A Ferretti Csoport Custom Line divíziója egy hónap alatt öt szuperjachtot bocsájtott vízre tavasszal, ami ebben a szegmensben pláne lenyűgöző teljesítmény.

Anconában igen szemléletes példáját mutatták be annak, mire képesek: a Custom Line egyetlen hónap alatt öt új szuperjachtot bocsátott vízre a Ferretti Group szuperjacht-gyárában. A flottában debütált a Custom Line 50 zászlóshajója, az Asante, az első teljesen alumíniumból készült testre szabott jacht a palettán, és határozott belépő az 500 BRT alatti fémszerkezetű jachtok piaci szegmensébe. A június 8-i vízre bocsátást fényes ceremóniával ünnepelték, részt vett rajta a tulajdonos családja, a hajógyár vezetősége és alkalmazottai.

Május 22-én került vízre a tizenkettedik Custom Line Navetta 42, a Felicity. A Ferretti Csoport mérnökei és a Custom Line Atelier által tervezett 41,8 méteres jacht sziluettje erőteljes és formás, belső terei kifinomultak, olyan luxus anyagokkal, mint az Arabescato Corchia és a Calacatta Viola márvány.

A Custom Line 120′ tizenegyedik darabja, a június 12-én vízre bocsátott Gerry’s Ferry 38,36 méteres hosszal, 7,65 méteres szélességgel, elegáns, dinamikus kontúrokkal, nagyméretű hajótestablakokkal és finom anyagokkal – például barna színű Patagonia Original márvánnyal – hangsúlyozott belső terekkel nyűgözi le a fedélzetére lépőt.

Június 19-én a siklótestű Custom Line 106′ huszonkettedik példányát úsztatták ki. A 32,82 méteres jacht ügyesen ötvözi az olasz esztétikát és kényelmet elegáns belsőépítészeti elemekkel és olyan anyagokkal, mint a Nero Marquinia márvány vagy az amerikai dió.

Az erős hónapot június 27-én a Custom Line Navetta 30 huszadik hajótestének vízre tételével zárták: karcsú profil, meghosszabbított vízszintes vonalak, világos, elegáns belsőépítészet és temérdek természetes tíkfa 28,43 méteren.

fotók: customline-yacht.com

forrás: charterworld.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!