2024-ben újra lesz Vitorlás bál!

A Magyar Vitorlás Szövetség – a Balatoni Hajózási Zrt.-vel együttműködve – 2024. február 24-én, szombaton újra életre hívja a korábban közkedvelt Vitorlás Bált.


A gálavacsora kiemelt célja az értékteremtés, amelynek fontos eleme, hogy a kiemelkedő egyéni és csapatteljesítményekről megemlékezzenek és köszönetüket fejezzék ki azon sportolók számára is, akik nemzetközi hírnevet szerezve Magyarországot elismert sportnemzetté tették és teszik.

A már megszokott Év vitorlázója felnőtt és ifjúsági, férfi és női kategóriákon felül különdíjakkal fejezik ki elismerésüket az alábbi kategóriákban is:

Életmű díj
Fair play díj
Év edzője
Az év utánpótlás műhelye
Az év csapata
Az év kikötője
Az év leggyorsabb hajója
Az év felfedezettje

A vitorlás közösség évek óta folyamatos támogatója különböző jótékonysági eseményeknek, szervezeteknek. E hagyományt a gála alkalmával is előtérbe kívánják helyezni és céljuk, hogy a hátrányos helyzetű gyermekekkel a balatoni és a Balatonon kívüli régiókban is megismertessék a vitorlázás szépségeit (Velencei-tó, Orfűi-tó, Tisza-tó, Mályi-tó vagy akár az erdélyi tavak).

A hagyomány újjászületésével a Vitorlás Bál a közösség egyik legfontosabb vízen kívüli eseménye lehet.
A bál időpontja: 2024. február 24,. szombat, este 19.00 órától

A Vitorlás bál helyszíne:  Budapest Marriott Hotel, ahol elegáns báli környezetben, színvonalas műsorokkal, kiállításokkal, szórakoztató programokkal, valamint jótékonysági aukcióval készülnek a szervezők.

Az esemény dress code-ja: black tie.
További részletek, jegyvásárlás: vitorlasbal.hu

fotók: vitorlasbal.hu, marriottbudapest.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!