Vízi csaták voltak a Palatinuson

Budapesten a margitszigeti Palatinus vett részt a július 6-án a Magyar Fürdőszövetség által szervezett strandakcióban. A strand strandmedencéjében mintegy fél ezren vetették bele magukat a vizes küzdelembe.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ez évben is az elsők között csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez, az országos vízipisztolycsatához. Ezúttal a Palatinus strand kapcsolódott be az akcióba.

A fergeteges vízipisztolycsata 14 órakor tört ki a Pala strandmedencéjében. A nyári buli hangulatot DJ Dominique alapozta meg, majd aktívan közreműködött a vízipisztolyviadal koordinálásában, és persze a küzdelembe is beszállt.

Az adatok alapján a Margitszigeten fél ezer – a múlt évhez képest több, mint háromszor annyi – fürdőző vett részt a vízipisztolycsatában és bulizott DJ Dominique zenéjére.

A Magyar Fürdőszövetség 37 tagfürdőjének összefogásával ugyanakkor Magyarországon egy időben nagyjából 5500 vendég játszott vízipisztolycsatát.

Minden egyes strandot online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal összekötve egy időben lehetett követni a 37 fürdőben zajló eseményeket Budapesten – írta a turizmusonline.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!