Víz alatti turizmus

U-Boat-Worx1140 méter mélyen hihetetlen csodákat rejt a tenger. Erre alapoz a holland U-Boat Worx is, hiszen egy- vagy néhány fős tengeralattjárókat gyártanak. A járművek viszonylag könnyűek, egyszerűen kezelhetők, így bármelyik nagyobb jacht alapvető kelléke lehet.

Sőt, a holland cég már több tengerjáró utasszállítóval is megállapodott, így azok fedélzetén is található az általuk gyártott tengeralattjáró. Ezzel giga hajótársaságok további élményt, szabadidős lehetőséget tudnak kínálni utasaik számára.

Nemrégiben került piacra a Cruise Sub 5, 7 és 9. A számok a szállítható személyek számát jelölik vezetővel együtt. A tengeralattjárók mindegyike megfelel a nemzetközi előírásoknak és 12 órát képesek üzemelni megállás nélkül.

U-Boat-Worx

Az akkumulátoros kis járművek nem bocsátanak ki károsanyagot, így amíg a tenger mélyén utazgatunk velük, egyáltalán nem terheljük a tenger élővilágát. A modellek további különlegessége, hogy az üvegből készült fülkék és a forgatható üléseknek köszönhetően, szinte bármilyen irányból gyönyörködhetünk a víz alatti világban.

U-Boat-Worx

A tengeri eszközök mindegyike viszonylag könnyen kezelhető, az erőforrásuk gyorsan cserélhető/tölthető. Mindezeknek köszönhetően csekély előkészületekre van csak szükség merülés előtt. És ettől lett igazán népszerű a holland cég gyártmánya.

U-Boat-Worx

Forrás: 2luxury2

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!