Világhírű vitorlagyártóval működik együtt az MVSZ

Együttműködési megállapodást kötött a világ vezető vitorlagyártója, a North Sails magyarországi képviselete és a Magyar Vitorlás Szövetség.

A North Sails az első olyan támogatója a szövetségnek, amely nemcsak pénzügyileg, hanem szakmai partnerként is segíti a szakmai szövetség munkáját és a hazai versenyek sikeres megrendezését. A Magyar Vitorlás Szövetség egyik fontos stratégiai célja, hogy a nemzetközi vitorlázásban fontos szerepet betöltő cégeket megnyerje a magyar vitorlázás számára és szakmai partnerként bevonja őket a sportág fejlesztésébe. Ennek első lépése a Budapesti Boat Show-n aláírt egyéves megállapodás a Lineplex Kft.-vel, amely a North Sails világmárka hazai képviseletét látja el.

Bartos Zoltán, a cég ügyvezetője elmondta: a North Sails a világ vezető vitorlagyártójaként számos nagy nemzetközi verseny, többek között például a Volvo Ocean Race és Amerika Kupa hivatalos vitorlaszállítója. Holczhauser András, a szövetség főtitkára közölte, az együttműködésnek köszönhetően tovább bővülnek a szövetség lehetőségei a kiemelten kezelt az utánpótlás-nevelés fejlesztésében, valamint a hazai versenyek zökkenőmentes lebonyolítását illetően.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!