Versenybírói tanfolyamot indít az MVSZ

A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága versenybírói tanfolyamot és vizsgalehetőséget hirdet leendő versenybírók részére.


A tanfolyam ideje: 2018. november 23–25., a tanfolyam helye: Magyar Sport Háza, 4. emeleti nagytárgyaló (1146 Budapest, Istvánmezei út 1–3.)


A felkészülés elősegítése céljából a bizottság a tanfolyamot megelőzően, november 17-én 9 és 16 óra között alapozó workshopot szervez, amelynek célja a hajók találkozásával kapcsolatos meghatározások és versenyszabályok, valamint a verseny vezetésével kapcsolatos szabályok elsajátítása. A workshopon való részvétel nem kötelező, de a biztos alapok megszerzése céljából ajánlott. A workshop helyszíne a Magyar Sport Háza földszinti nagytárgyalója lesz.


A képzésre jelentkezni november 9-ig, a mellékelt űrlap kitöltésével lehetséges. A kitöltött jelentkezési lapokat a fluck@hunsail.hu e-mail címre kell elküldeni.


A tanfolyam résztvevőinek száma 30 főben korlátozott. A részvételi lehetőséget a jelentkezés sorrendjében biztosítják, túljelentkezés esetén várólistát hoznak létre. Korábban visszaigazolt részvételi lehetőség visszamondása esetén először a várólista első helyén várakozónak ajánljuk fel a részvétel lehetőségét.


A tanfolyam részvételi díja 25 000 Ft, amely a workshop vagy a tanfolyam helyszíni regisztrációjakor (november 17-én 8.30–9.00 vagy november 23-án 14.00–15.00 óra között) fizetendő, attól függően, hogy a jelentkező melyik alkalommal érkezik először.

 

tanfolyam_jelentkezesi_lapja itt, a tematikája pedig itt elérhető.

(Képeink illusztrációk.)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!