Vegyen részt a fenntarthatósági konferencián

A földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, így a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. szemléletformáló rendezvénysorozatot indított.

A rendezvénysorozat célja, hogy felhívják a figyelmet mindannyiunk érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

Az eseményt online rendezik, minden hónap első szerdáján, érdekes prezentációkkal, filmekkel, és a cél, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, a közös hang megtalálásával a közös cselekvés pedig eredményre vezethessen.

A rendezvény címe: Fenntarthatóság, előadók: dr. Szalay Tímea, a Csalán Egyesület elnöke, dr. Bartus Gábor, a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Tanács titkára és a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Környezetgazdaságtan Tanszékének adjunktusa.

A rendezvény időpontja: február 3., szerda, 14.00–15.30. A rendezvényhez tartozó link és a belépési lehetőségek megtalálhatók a hirbalaton.hu oldalon.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!