Vadnai Benjamin kiváló formában versenyez

Továbbra is kitűnően megy Vadnai Benjaminnak Japánban a világkupán.

Laser Standard osztályban két futamot bonyolítottak leezekben Vadnai Benjamin mindkétszer a 9. helyen ért célba az 50 hajós mezőnyben. Négy futam után már egy kiesőt is levonnak az összesített pontok számításakor, így Vadnai továbbra is 5. az összetett listán. Az élen az olimpiai hetedik ciprusi Pavlosz Kontidesz előzi a brit Chiavarinit, az egyaránt 18 pontos riói olimpiai bajnok ausztrál Tom Burtont és az új-zélandi Sam Meechet, akiket Vadnai és az olimpiai 12. olasz Marrai követ.

Vadnai Benjamin az idén jó formában van, hiszen néhány hete a spliti világbajnokságon minden idők legjobb magyar laseres eredményét érte el 17. helyével, majd jól kezdett az Eb-n is. Ott egy betegség miatt ki kellett szállnia a versengésből, de a jelek szerint teljesen felépült, mert Gamagoriban eddig kitűnően szerepel.

Vadnai Jonatán a második napon a 40. és a 26. helyen ért célba, ezzel 34. az összetett listán. 470-esben Gyapjas Balázs és Zsombor a 14. helyen ért célba az osztály egyetlen futamán, így ők is hátrébb kerültek a listán, ahol már egy kiesővel számítva jelenleg a 14.-ek.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!