Ünnepség nem, véradás igen

2020. március 11.
Címkék :

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedéseket betartva, és egyúttal elkerülve a felesleges kockázatokat, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) nem rendezi meg a Siófok Fő terére 2020. március 23-ra meghirdetett víz világnapi, központi rendezvényét. Megtartják azonban a véradást.

Fentieken túl továbbra is várják a megfejtéseket az online kvízre, valamint az alkotásokat a gyerekeknek meghirdetett rajzpályázatra. A 23 helyszínre ígért Nyílt Napokat őszre halasztják – olvasható a szolgáltató cég közleményében.

A minden évben mintegy ezer érdeklődőt vonzó nyilvános tömegrendezvény elővigyázatosságból, a látogatók egészségének megóvása érdekében marad el, hogy minimalizálják a vírus terjedésének lehetőségét. Ugyanebből a megfontolásból a víz világnapi, központi rendezvényhez kapcsolódó Nyílt Napok programsorozatot őszre halasztja a szolgáltató.

Véradásra az eredetileg meghirdetett időpontban, március 23-án 12-től 15 óráig várják az önkénteseket a társaság székházában (8600 Siófok, Tanácsház u. 7.).

Nem marad el a világnaphoz kapcsolódóan a DRV működési területén élő óvodásoknak és általános iskolásoknak kiírt rajzpályázat sem, melyre március 17-ig várják az alkotásokat, ahogyan a szolgáltató honlapján közzétett online kvíz is kitölthető még március 22-ig.

A véradással, a rajzpályázattal, valamint az online kvízzel kapcsolatos részletes tudnivalók megtalálhatók a www.drv.hu weboldalon, valamint a társaság hivatalos Facebook-oldalán.

A programváltozás okozta kellemetlenségek miatt a DRV Zrt. ezúton is kéri tisztelt felhasználói és a rendezvénysorozat iránt érdeklődők szíves elnézését és megértését.

fotók: siofok.hu; drv.hu; sonline.hu

forrás: hirbalaton.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!