Unatkozik? Szedjen szét tengerjáró hajókat!

Kinek ne lenne kedve egy kis romboláshoz? A Ship Graveyard Simulator játékban a feladat az, hogy apró darabokra szedjünk szét hatalmas tengerjárókat.

Dokumentumfilmek tucatjai szólnak a hajóépítésről, de annál kevesebb a hajók pályafutásának másik végéről. Egy luxustengerjárót, olajszállítót vagy konténerszállítót egyszer kivonnak a forgalomból és leselejtezik.

Ez utóbbiról szól a PlayWay kiadó gondozásában megjelenő Ship Graveyard Simulator, a játékmenet ugyanis az itt folyó munkákat dolgozza fel. Hatalmas fémóriásokat kell apró darabokra vagdosni, kimentve belőle minden olyan alkatrészt és elemet, amit pénzzé lehet tenni.

Először csak a fedélzeten található berendezéseket kell szétszerelni, majd bemerészkedhetünk a hajó gyomrába, hogy ott vagdalkozzunk tovább. Végül jöhetnek az épületnyi méretű fémlemezek, amelyeket eladhatunk. Az így szerzett nyereségünkből profibb felszerelést és szerszámokat vásárolhatunk, hogy még gyorsabban kezdhessük elölről az egész folyamatot. A Ship Graveyard Simulator megjelenési dátumát egyelőre nem tudni – írta a playdome.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!