Újra Halloween Hajó a Balatoton

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a Balatoni Hajózási Zrt. már két kikötőből is elindítja Halloween Hajóit. A társaság szezonon kívül indított különhajókkal igyekszik programlehetőségeket kínálni az őszi szünetben a Balaton-partra érkező családok és fiatalok számára.

A tavaly debütált Halloween Hajók sikereinek köszönhetően, a Bahart az idén Siófok mellett Balatonfüredről is elindítja november 3-án Halloween témájú hajóprogramjait. Egyaránt gondolva a kicsikre és a nagyokra, mindkét településen gyerekhajóval és partihajóval várják az érdeklődőket.

A másfél órás Halloween Gyerekhajón interaktív gyerekprogrammal, „szellemes” feladatokkal, kreatív foglalkozásokkal, játékkal, arcfestővel, csillámtetoválással szórakoztatják a fiatalabb korosztályt. A Halloween Gyerekhajók indulnak november 3-án 15 órakor Siófokról Füred katamarán fedélzetén, Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. A felnőttnek 2100, a gyerekeknek 1800 forintba kerül a jegy. A kétórás Halloween Party Hajón „vérpezsdítő” zene, a büfében megvásárolható „mágikus koktélok” és „félelmetesen” jó hangulat várja a fedélzetre érkezőket.

Halloween Party Hajók indulnak november 3-án 19 órakor Siófokról Füred katamarán fedélzetén, Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. A felnőttnek 2200, a gyerekeknek 1540 forintba kerül a jegy. Beöltözni nem kötelező, mégis ajánlott, hiszen a jelmezben érkezőket extra meglepetéssel jutalmazzák.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!