Újdonságok a Baharttól

balatonihajó-1440x564_cA Balatoni Hajózási Zrt. vitorlázóknak szóló újdonságokkal, extra vásári kedvezménnyel és új balatoni kikötői helyekkel várja a szakma és a sport kedvelőit a Budapest Boat Show-n.

A Balatoni Hajózási Zrt. tizenegy balatoni vitorláskikötőjében mintegy kétezer bérlő hajójának biztosít helyet, és ezzel piacvezető a tavon. A Bahart kikötőlánca 2017-ben tovább bővül, ugyanis a tavaly Alsóörsön átadott 50 férőhelyes kikötőben, áprilisban további száz úszópontonos helyet vehetnek birtokba a vitorlázás szerelmesei, valamint 22 férőhellyel bővül a déli part népszerű vitorláskikötője Fonyódon.

BAHART Budapest Boat
A Bahart további kilenc vitorláskikötőjében is várja a vitorlázás szerelmeseit. A kikötők kihasználtsága átlagosan 92 százalékos, így legkésőbb az első negyedév végéig célszerű az érdeklődőknek döntést hozni, hogy melyik Bahart-kikötőben szeretnék vízre helyezni hajójukat.

BAHART kikötő
„A Bahart szeretné vezető szerepét a vitorláskikötői üzletág esetén is megtartani a növekvő piaci versenyben, ezért az idén új értékesítésösztönző kedvezmények, promóciók kidolgozását és bevezetését tervezzük. Ennek szellemében keresünk újszerű, illetve kedvezményeket nyújtó megoldásokat meglévő, illetve új bérlőinknek, összekapcsolva a vitorláskikötői ágazat szolgáltatásait társaságunk egyéb tevékenységeivel. Ennek egyik eleme lehet a komp- és személyhajózási üzletágban az idén bevezetett Bahart Kártya kiterjesztése a vitorlásbérlőink számára. A Budapest Boat Show-ra kilátogatók figyelmébe ajánljuk, hogy a későbbi szerződéskötésre vonatkozóan szándéknyilatkozatot aláíró érdeklődők akár több tízezer forintot jelentő vásári kedvezményt is kaphatnak az idei kikötői díjainkból” – mondta el Dónucz László, a Bahart értékesítési és forgalmi igazgatója.

3063845-00454600

Dónucz László

A Bahart bérlőinek és vendégeinek ingyenesen használható internetszolgáltatás áll rendelkezésére az idei szezonban az összes kikötőnkben. Emellett a kikötőkben a hajóval nem rendelkező, de a vitorlázás életérzésébe belekóstolni vágyókat is várják, hiszen a Bahart Charter Management szolgáltatása révén már ezt a célcsoportot is ki tudja szolgálni a társaság együttműködő partnerével.

balatonihajó-1440x564_c
A Balatoni Hajózási Zrt. tizenegy vitorláskikötőjének minden bérlője a Balaton körül valamennyi Bahart-kikötőt díjmentesen veheti igénybe túrázása alkalmával, amelyek április 1-jétől november 30-ig várják a vitorlázókat.

DCIM100GOPRO

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!